З великої і поки холодної Одеси прийшли вельми тривожні новини для всіх автомобілістів, які збираються їхати на південь. Справа в тому, що банда з двох підлітків "тероризує" цілу ділянку дороги - діти кидають сніжки в лобове скло легкових машин, автобусів і навіть фур.

Про це стало відомо завдяки кадрам з відеореєстраторів, а також інформації від злих водіїв у соціальних мережах.

В Одесі діти знайшли собі забаву і штурмують автобуси і авто сніжками. Водії від такого перформансу не в захваті, особливо власник автобуса на відео, який отримав розбите лобове скло.

Можна тільки уявити, якої матеріальної шкоди діти завдали водієві автобуса і це ще не рахуючи той факт, що міг схопити і нервовий зрив.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нам вдалося зробити кілька скріншотів, на яких можна побачити цю банду "метальників":

Підлітки під Одесою кидають сніжки в авто, скріншот: YouTube
Підлітки під Одесою кидають сніжки в авто, скріншот: YouTube

Підлітки під Одесою кидають сніжки в авто, скріншот: YouTube
Підлітки під Одесою кидають сніжки в авто, скріншот: YouTube

Також варто нагадати нашим читачам, що студент Одеського училища опинився не в тому місці і не в той час - бетонна стеля обвалилася на його спину і завдав серйозні травми. У мережі опублікували шокуюче відео з одеського морського кухарського училища №26, де стара стеля обвалилася прямо під час заняття. На кадрах видно масштаби збитку і жахливий стан освітнього закладу, в якому навчаються тисячі українських підлітків.

Раніше повідомляли, у Житомирі обчистили новорічну ялинку: "ноги приросли" іграшкам, декораціям, а тоді й самому дереву.

Як повідомляв Знай.uа, шестеро дітей загинули після падіння з надувного замку, який віднесло в повітря: мама не бачилася з малюком рік.

Знай.uа писав, на студента обрушилася стеля прямо під час заняття в училищі: у хлопця множинні травми голови.