ОВЕН (21 березня - 20 квітня)

Початок року обіцяє Овнам зміни в особистому житті. Багато самотніх представників знаку зустрінуть долю. Головне при цьому - не квапити події. У професійній сфері діяльності Овнам варто бути активнішими. Вже в першій половині місяця розташування небесних тіл обіцяє Вам нові перспективи і вдалі можливості.

ТЕЛЕЦЬ (21 квітня - 21 травня)

Початку січня для Тельців - сприятливий час, щоб подумати про нові і сміливі цілі. У вас буде достатньо сил і ентузіазму, щоб зробити хороший ривок. А ось до свого здоров'я варто ставитися дбайливіше. Одягайтеся тепліше і намагайтеся зміцнювати імунітет.

БЛИЗНЮКИ (22 травня - 21 червня)

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Зірки радять Близнюкам поменше втаємничувати всіх у свої плани на майбутнє. Є велика ймовірність, що в колі людей, яких ви вважаєте близькими, може виявитися недоброзичливець. А ось в сімейних справах варто бути активнішими. Рідним знадобитися допомога.

Новий 2022 рік, фото з власних джерел
Новий 2022 рік, фото з власних джерел

РАК (22 червня - 22 липня)

Початок року для Раків - час внутрішніх змін. Представники знака зможуть подивитися на себе під іншим кутом. І те, що вони вважали власними мінусами, на ділі виявиться сильними якостями. У сфері кохання Ракам варто бути стриманішими. Критика може стати причиною серйозної сварки.

ЛЕВ (23 липня - 23 серпня)

Січень для Львів - період затишшя і час для внутрішнього діалогу. Представники знака зможуть розібратися в собі, своїх думках, розклавши їх по поличках. Головне при цьому - не надто піддаватися бажанню побути одному. В кінці місяця можлива спонтанна подорож.

ДІВА (24 серпня - 23 вересня)

Початок 2022 року для Дів - час високих стартів. Представники знаку зможуть вийти на новий рівень як у фінансовій, так і в професійній сфері. Головне - ігнорувати песимістичні поради. В кінці місяця намагайтесь ретельніше стежити за самопочуттям.

Святкування Нового року. Фото: Vplate.ru
Святкування Нового року. Фото: Vplate.ru
Святкування Нового року. Фото: Vplate.ru

ТЕРЕЗИ (24 вересня - 23 жовтня)

Не варто поспішати зі змінами в житті. Зараз розміщення небесних світил може підштовхувати до надмірної емоційності, що не сприяє раціональному підходу. У справах любовних самотнім серцям зірки обіцяють низку побачень.

СКОРПІОН (24 жовтня - 22 листопада)

У цей період Скорпіони можуть надто морочитися на власних невдачах і помилках минулого. Але важливо не перегинати палицю. В кінці січня можливі вдалі знайомства. З'явиться людина, яка позитивно вплине на життя.

СТРІЛЕЦЬ (23 листопада - 21 грудня)

У цьому місяці зірки обіцяють прибуток. Фінансові девіденди можуть принести навіть ті починання, які ви вважали збитковими. У сфері особистих відносин період може бути конфліктним. Порада зірок - не тиснути на половинку і дати більше свободи.

Закохана пара, Mazakony Forums
Закохана пара, Mazakony Forums

КОЗЕРІГ (22 Грудня - 20 січня)

Упертість Козерогів може досягти піку. Представники знаку раз у раз будуть знаходити привід для конфліктів і суперечок, навіть якщо це сущі дрібниці. Тому зірки радять бути стриманішими, адже ситуацію потім буде нелегко виправити. Кінець місяця - вдалий час для покупок.

ВОДОЛІЙ (21 січня - 18 лютого)

Не варто переживати, якщо обставини далекі від ваших очікувань. Подивіться на ситуацію під іншим кутом. Кінець січня сприятливий час для нових починань. Перед вами відкриються потрібні двері.

РИБИ (19 лютого - 20 березня)

Настрій риб може розгойдуватися, як маятник. Щоб це не стало причиною сварок, намагайтеся перенаправити енергію в інше русло. Наприклад, в творчість. В кінці місяця зірки обіцяють несподіваний прибуток. Відмінним привід порадувати себе покупкою того, про що давно мріяли.

Ось такий прогноз знакам Зодіаку дав дворазовий переможець "Битви екстрасенсів", постійний експерт проєкту "Слідство ведуть екстрасенси" на СТБ Хаял Алекперов.

Нагадаємо про ідеальний спосіб, як розкрити правду про Дідуся Мороза своїм дітям.

Раніше ми повідомляли, що у Житомирі обчистили новорічну ялинку: "ноги приросли" іграшкам, декораціям, а тоді і самому дереву.