Президент України Володимир Зеленський привітав українців з Різдвом за Григоріанським календарем. Він побажав міцного здоров'я і великого достатку.
Відео з привітанням Володимир Зеленський опублікував на своїй фейсбук-сторінці, в суботу, 25 грудня.

Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео

" У ці дні мільйони людей в Україні та на планеті Земля відзначають Різдво Христове! Символ кращих чеснот - любові, доброти і милосердя. Нехай вони об'єднують кожну нашу сім'ю і нашу одну велику сім'ю - Україну! Бажаю всім міцного здоров'я, великого достатку і щасливого Різдва! Христос народився! Славімо Його!",- написав глава держави на своїй сторінці в Facebook і оприлюднив відео привітання.

Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео

Варто відзначити, що Різдво - одне з найбільших християнських свят. Це свято відзначають католицька церква, протестантські церкви, а також більшість помісних Православних церков.

Дві дати святкування Різдва - 25 грудня і 7 січня пов'язані не з приналежністю до тієї чи іншої християнської конфесії, а з різницею календарів, якими користуються церкви.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Україна з 2017 року офіційно святкує Різдво Христове двічі – 25 грудня і 7 січня. Причому обидва дні за законом вихідні.

Нагадавши, ідеальний спосіб, як розкрити правду про Дідуся Мороза своїм дітям: не тільки не засмутить, але і ощасливить

Раніше Знай писав, католицьке Різдво 2021: привітайте близьких найкрасивішими листівками. Красива і влучна листівка дозволить не писати багато тексту і привітати близьких з важливим святом

Також Знай повідомляв, католицьке Різдво 2021: кращі привітання в смс. Привітайте ваших найдорожчих людей за допомогою коротких текстових повідомлень