Поступово закінчується фінальний тиждень грудня, за яким тільки новий рік і невідомість в 2022.
Синоптики вже знають приблизну ситуацію, яка відбудеться з понеділка, 27 грудня. Але зараз ми поговоримо про те, які погодні умови чекають українців у неділю, після значних морозів і короткочасного потепління.

Погода в Україні, фото з pxhere
Погода в Україні, фото з pxhere

Карта Укргідрометцентру показує, що всі регіони будуть під впливом "мінусів", але тільки не Крим, де збережеться до +9℃. Відомий синоптик Наталка Діденко вже встигла висловитися щодо прогнозу на 26 грудня.

"Потужна волога смуга від Чернівецької області через Одеську область, через весь південь до Донецької області організовує помірні мокрий сніг і дощ, можливе налипання мокрого снігу, складна ситуація на дорогах! Решта території України обійдеться в неділю без опадів, проте повернення морозів серйозно посилить позиції ожеледиці", - пише вона в публікації.

У неділю, 26 грудня 2021 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — -6℃ ...+9℃ вдень і -12℃ ...+6℃ вночі у всіх областях. Холодно буде жителям північних і північно-східних регіонів, в південних областях ситуація трохи краще. Вітер на рівні 5-10 метрів в секунду (північно-західного, північно-східного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько -4℃ ...-6℃ вдень, вночі -10℃ ...-12℃.

Погода в Україні на 26 грудня, скріншот: Укргідрометцентр
Погода в Україні на 26 грудня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, шапка і шуба не врятують? В Україні встановлено "морозний рекорд", кому доведеться мерзнути в -30

Як повідомляв "Знай.ua", як захиститися від обмороження при холодах: поради лікаря для українців на зиму 2022

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Знай.ua писав, українців попередили про різку зміну погоди з похолоданням до -18: коли і де чекати морозів