Національний банк України опублікував курс валют на неділю, 26 грудня.

Закінчується останній зимовий тиждень, НБУ виставив котирування на найближчі кілька днів, включаючи і минулу п'ятницю, суботу. Також валюти залишаться на своїх місцях в неділю і понеділок. І тільки до вівторка змінять свій вплив по відношенню до гривні.

Порівнювати ми будемо з тими цифрами, які були ще в четвер. 23 грудня Американський долар перебував на позиції - 27,2508 грн. У неділю вартість виявилася на дві копійки вище - 27,2747. Експерти не розуміють, чому гривня настільки стабілізована, незважаючи на морози, потреба в дорогому газі, вугіллі і те, що геополітична напруженість з часом особливо не знижується. Зараз світова економіка продовжує зазнавати через новий штам коронавірусу "Омікрон".

Головна європейська валюта в четвер була - 30,8084. Вона подорожчала всього на чотири копійки - 30,845. Польський злотий i російський рубль змінюються, але незначно — 6,6719 грн і 3,709 грн, відповідно.

Офіційні курси валют Нацбанку на 26 грудня встановлені на такому рівні (по відношенню до котирувань на четвер):

100 євро - 3084,5 гривень (+3,66 грн).

Курс валют на 24 грудня, скріншот: НБУ
Курс валют на 24 грудня, скріншот: НБУ

Нагадаємо, свиня намалювала картину і побила світовий рекорд, встановлений шимпанзе: полотно продали майже за 27 тисяч доларів

Як повідомляв Знай.ua, українці показали, що насправді продають в баночках "червоної ікри": дивні капсули без запаху і смаку страшно навіть пробувати

Також Знай.ua писав, відкриєш гаманець - а там порожньо: коли українцям чекати падіння цін, прогнози експертів