Тіна Кароль погодилася пройти голою на публіці, її лисий друг задоволений: "Ми не проти"

Кароль частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями або відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона чоловік. А зараз у фанатському TikTok з'явилося відео з нею.

- Завжди ходити в костюмі клоуна або один раз з'явитися на публіці голою?
"Голою, нормально!", - заявляє Тіна Кароль на запитання від слави Дьоміна.
"Ми не проти", "Пофігізм рівень Тіна", "Нехай вона буде клоуном", "Я б погодився", "У неї пофарбоване волосся?", - пишуть користувачі в коментарях.

Тіна Кароль, скріншот: YouTube
Тіна Кароль, скріншот: YouTube

Українцям виплатять заборгованість за лікарняними: у Мінсоцполітики повідомили, коли і як можна отримати гроші

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фонду соціального страхування України виділили 1 750 млн гривень для виплати застрахованими особами боргів за лікарняними. Таке рішення було прийнято урядом 15 грудня, а 21 числа всі грошові кошти вже були зараховані Фонду. Найближчими днями зазначені кошти будуть переведені на рахунки роботодавців, які виплатять їх застрахованим особам.

"В цілому, завдяки наданій з державного бюджету фінансовій підтримці Фондом буде погашена заборгованість з оплати допомоги по тимчасовій непрацездатності, вагітності та пологах, а також допомоги на більш ніж 330 тис.застрахованих осіб", - написали в Мінсоцполітики.

Е-лікарняний, скріншот: YouTube
Е-лікарняний, скріншот: YouTube

Навіть у Гренландії +8: 2022 рік стане для людства найспекотнішим за всю історію

Такий прогноз зробили в метеорологічному бюро Великобританії. За даними дослідників, середня температура повітря на один градус перевищить значення, яке було середнє значення доіндустріального періоду.

Така ситуація спостерігається вже восьмий рік поспіль, а вчені щодня знаходять нові докази того, що глобального потепління не уникнути. Через зміну клімату в найближчі десятиліття знизиться врожайність сільськогосподарських культур, приблизно на 30%. Також, через це ціни на продукти харчування зростуть удвічі.

Глобальне потепління, фото: gettyimages
Глобальне потепління, фото: gettyimages

Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" облапала ноги чужого чоловіка і опинилася на підлозі: "Як завжди"

У профілі з'явилося кілька фотографій в елегантній сукні, яку вона вже демонструвала раніше. Вона притиснулася до ноги спочатку невідомого чоловіка, притримуючи її руками і зробивши смішні губки. А потім показала, що це насправді один з учасників "Ліги сміху"

"Чия нога? Чому ми на підлозі? Чи буде смішно? Включати сьогодні Лігу Сміху на 1+1 і самі все побачите! Сама довгоочікувана гра сезону♥️", - йдеться в публікації.

Ірина Сопонару, фото з Instagram
Ірина Сопонару, фото з Instagram

В Україні можуть зрости ціни на соціальні продукти-всьому виною газ: "Щоб захистити споживачів"

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, під час брифінгу, повідомив, що зараз уряд розробляє механізми підтримки українських виробників продуктів харчування, у зв'язку з чим можливе підвищення цін на соціальні продукти.

Тому можуть ввести націнки, розглядають можливість спеціальних цін або прямих дотацій. Депутат Дмитро Разумков ще тиждень тому заявляв, що "Укрхлібпром" направив звернення до глави держави і Кабінету міністрів з проханням забезпечити соціальну ціну на газ, бо висока вартість хліба буде такою ж високою, як і ціна на газ.

Скрін, відео YouTube магазин
Скрін, відео YouTube магазин