У суботу, 25 грудня, на Україну буквально обрушиться дощ з мокрим снігом. Опади прогнозуються у всіх областях, крім південної та місцями східної частини країни. При цьому температура повітря трохи підвищиться, очікується плюс, але з невеликим морозом вночі.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від 0 до +4 градусів, вночі температура триматиметься в межах від -2 до +2 градусів.

У центральних областях температура вдень від +1 до +4 градусів, вночі – від 0 до -3 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від 0 до +2 градусів, вночі – від -1 до -4.

У східних регіонах – вдень від -1 до +4, вночі – від 0 до -9. На півдні температура повітря - від +5 до +9 градусів вдень, нічна – до +3 градусів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Погода на 25 грудня, фото Укргідрометцентр
Погода на 25 грудня, фото Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 25 грудня в Україні

25 грудня відзначається день пам’яті святителя Спиридона, чудотворця. Це найхолодніший день грудня — сонцестояння: “Сонце переходить на другий бік”. Цей день визначав характер усієї зими. Якщо сонечко на Спиридона — дні на святках (7-19 січня) будуть ясними, а Новий рік буде морозним, а якщо похмуро і на деревах іній — бути Новому року теплим і похмурим. Якщо ніч ясна, зима буде холодною, а літо жарким; якщо ніч темна — зима буде теплою, а літо — похмурим.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною