Магнітні бурі - це реакція магнітного поля Землі на спалахи на сонці. Вони вкрай негативно впливають на людей, особливо метеозалежних. І дві такі "красуні" пройдуться по українцям впритул до Нового року.

Перед початком новорічних свят Землю накриє дві магнітні бурі. Вони будуть не сильними, але їх значно відчують метеозалежні люди.

В переддень Католицького Різдва 24 грудня відбудеться потужна буря в першій половині дня - з півночі до обіду, але вже після 12 вона швидко піде на спад.

Друга магнітна буря накриє Землю 28 грудня, якраз перед Новим роком і вона буде останньою в 2021 році.

Календар магнітних бур
Календар магнітних бур

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У дні таких коливань метеозалежним людям варто запастися необхідними ліками, побільше спати, отримають позитивні емоції і не перевантажувати себе.

Серед інших рекомендацій можна виділити наступні:

  • не вживати у великій кількості жирну, гостру і солону їжу;
  • якщо є можливість, проводити більше часу на свіжому повітрі;
  • пити чисту воду, м'ятний чай, натуральні компоти і морси;
  • приймати контрастний душ перед сном.

Нагадавши, головний біль, проблеми зі сном і болі в суглобах: як метеозалежним не піддаватися впливам погоди.

Раніше ми повідомляли, що Венеція, Мальдіви та ліси Амазонки постраждали від глобального потепління: топ-10 місць, які скоро зникнуть.