Стало відомо про інцидент, який стався в одній зі шкіл Черкаської області. Діти змушували хлопця вибачитися, і тримали над його головою зброю.

Про це стало відомо завдяки Telegram-каналу всевидюче око, де регулярно сповіщають про різні події з усієї країни. Цей ролик надіслав передплатник даного каналу.

Справа в тому, що в Черкаській області школярі змушували хлопця вибачатися за те, що він взяв телефон своєї однокласниці, зайшов в галерею, і скинув собі її інтимні фотографії.

Після цього хлопець почав шантажувати свою однокласницю цим, і її друзі за неї заступилися, але, досить неоднозначним способом.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вони взяли десь зброю, зустріли його, і змусили вибачатися. Все це було знято на відео. Спочатку він просто стояв мовчав, але, в підсумку все ж зрозумів свою провину.

Такі методи теж не вітаються, і користувачі під постом засудили це:

"Хто його виховував? Краще б застрелили";

"Еб***і... засунути цей стовбур цим ви**дкам і прокрутити ... ч**рi йо**ні. Робін Гуди недороблені";

"Нехай ще спасибі пацанам скаже, якби справа дійшла до МВС, то міг би і на пляшку присісти";

"Це пневмат, дура😂 😂 😂";

"Чому я повинен вірити в це??";

"Але зі стволом теж таке собі в школі ставити, бо в майбутньому можуть влаштувати самосуд не винному чуваку. Раз все так можна звернутися в поліцію, цьому хлопцеві було б гірше";

"Це її фотографії, а не чужі, нічого за це не буде".

Скріншот коментарів, фото: Telegram
Скріншот коментарів, фото: Telegram

Скріншот коментарів, фото: Telegram
Скріншот коментарів, фото: Telegram

Нагадаємо, що 5 тисяч за п'ять хвилин: вчителів змусили збирати на колінах гроші на благодійність

Раніше повідомлялося, що мАМУ школяра, який ледь не з'їв таргана в їдальні, дирекція довела до нервового зриву: винною зробили вчительку

Також, понад 600 сімей отримають гроші на підготовку до школи: кому світить допомога від держави