Мати Ліндсі Макфарлейн каже, що її дочці стало "дуже погано" після їжі в Bulwell Academy в Ноттінгемі, оскільки вона описує шкільну практику як дійсно небезпечну.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Батьки посварилися в школі, оскільки мати стверджує, що її дочці стало дуже погано після того, як їй дали сирий курячий бургер.

Фотографія того, що виглядає як сирний курячий бургер, була опублікована в Інтернеті, що викликало гнів у ряду батьків, чиї діти ходять в Академію Булвелла в Ноттінгемі.

Ліндсі Макфарлейн, дочки якої подарували бургер 8 грудня, сказала, що весь інцидент був «жахливим».

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Бургер з сирою куркою
Бургер з сирою куркою

У розмові з NottinghamshireLive вона сказала: "Моя дочка дуже погано себе почуває. Діти довіряють школі, щоб брати їжу, яку вони можуть з'їсти, я навіть не подумала сказати їй, щоб вона перевіряла, чи приготовлена їжа. Це дійсно небезпечно".

Макфарлейн стверджує, що її дочка була змушена піти зі школи на пару днів після того, як з'їла гамбургер, і зігнулася навпіл від болю.

Вона додала: "Вона їсть мінімальну кількість їжі - все, що може з'їсти. Їм слід перевірити своє м'ясо, я дуже сподіваюся, що це просто нещасний випадок. Директор подзвонила, щоб вибачитися. Але я була абсолютно в люті, це дуже важливо, щоб вони перевіряли".

Інцидент стався після того, як школа нещодавно піддалася критиці за те, що нібито веліла учням обідати на вулиці.

Школа
Школа

Іншій матері, 52-річній Христині Рей, раніше сказали, що їй потрібно буде надати в школу довідку від лікаря тільки для того, щоб її дочка могла користуватися туалетом під час уроку, коли у неї місячні.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали, як вчителі збирають гроші на благодійність.