Олімпійський бронзовий призер Станіслав Горуна зчепився в Раді з нардепом через обзивання: "Я сказав, що він..."

У Львівській районній раді під час чергової сесії сталася бійка між бронзовим призером Олімпійських ігор-2020 Станіславом Горуном та колегою Богданом Федуном. У мережі з'явилося відео цієї самої бійки. Їх, звичайно, намагалися вгамувати ті, хто був присутній поруч, але львівські обранці не реагували на подібне.

Драка в Раде, скриншот: Youtube
Драка в Раде, скриншот: Youtube

Ескортниця, яка раніше була чоловіком, поскаржилася на важке життя в Україні і поїхала до Берліна: "Далі гнити..."

У мережі вже буквально розгорівся жорсткий скандал. Все через те, що молода дівчина (яка виявилася трансгендерним хлопцем) почала говорити про життя в Україні. Так, красуня з силіконовими губками, яка називає себе в мережі Dana Brier почала розповідати, як в Україні все погано, і які жахливі райони навколо.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дана Браєр, фото: Instagram
Дана Браєр, фото: Instagram

Делікатес до святкового столу: українцям продають підроблену червону ікру перед Новим роком

Одним з головних атрибутів і делікатесів новорічного столу є бутерброди з червоною ікрою. Це задоволення не з дешевих, тому багато заповзятливі українці вже почали пропонувати дешевий делікатес. Так, у Києві біля однієї зі станцій метро почали пропонувати недорогу червону ікру. Однак заповзятливі продавці ніяких сертифікатів якості на продукцію не мають.

Червона ікра - фото з Фейсбук (Максим Несміянов)
Червона ікра - фото з Фейсбук (Максим Несміянов)

Алла Пугачова розкаялася в аборті - Примадонна звинувачує себе досі: хотіла назвати Микитою

Легендарна радянська і російська співачка Алла Пугачова, яка сильно любила виступати в Україні, знайшла в собі сили зробити, схоже, саме відверте визнання у своєму житті. Виявилося, що Пугачова могла б мати другу дитину, але зробила аборт.

Алла Пугачова, фото: Instagram
Алла Пугачова, фото: Instagram

Філіп Кіркоров відверто зізнався, як рятує себе від проносу, перетворившись на "бабусю": "Оберігайтеся"

У TikTok з'явилося дуже миле і справжнє відео з Максимом Галкіним і Філіпом Кіркоровим в кадрі, поки вони летять в літаку. Гуморист виголосив невелику вступну промову, після чого направив камеру на виконавця, який розповів про аптечку у себе в сумці. Він показав всі лікарські засоби і розповів, від чого вони допомагають при перельотах і взагалі.

Філіп Кіркоров, фото: Instagram
Філіп Кіркоров, фото: Instagram