Творці порталу "Дія" розповіли, як можна з розумом витратити гроші від держави за вакцинацію. На що вистачить тієї самої тисячі гривень - добірка вигідних пропозицій.

Про це стало відомо завдяки на офіційній сторінці "Дія" в соціальній мережі Instagram.

Величезна кількість українських бізнесів вирішили підтримати даний проект, і там вже можна витратити свою тисячу гривень за вакцинацію.

Якщо ви хочете в кінотеатр, то вас чекає "Планета Кіно" і "Мультиплекс". Там для власників банківських карт "єПідтримка" придумали ряд бонусів і сертифікати на квитки і кінотеатр.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У книжкових магазинах "Книголов" можна витратити відразу 1400 гривень, але заплатити при цьому тією самою тисячею від держави. У "Віват" можна витратити до 1200 гривень маючи таку карту.

На сайті concert.ua є можливість придбати сертифікат на концерт. Примітно, що знижок ніяких немає, проте їм можна буде скористатися цілий рік, проти чотирьох місяців дії банківської карти.

У Ticketsbox також є варіант придбання сертифікатів різних номіналів.

Спортлайф. Купіть сертифікат на 2000 грн за 1000 грн! 🤩 Сертифікатом можна оплатити будь-який абонемент в мережі Sport Life.

HiitWorks пропонують різні пакети тренувань за 1000 грн — для початківців, персональні та групові. Також цими коштами можна оплатити будь-який абонемент👌 🏼.

Кожен може знайти для себе те, що йому цікаво, і витратити гроші з користю.

Нагадаємо, що українці почали отримувати обіцяну 1000 грн за вакцинацію, але не за рахунок держави

Раніше повідомлялося, що украінець показав, на що примудряються витрачати "тисячу Зеленського"

Також, українець за вакцинацію отримав позашляховик: "плюшки" вийшли на новий рівень після телевізорів і електросамокатів