У Нижньому Новгороді стався випадок, який частково описує ситуацію в світі, XXI століття.

Жінка пізно ввечері, з вікна своєї квартири зняла відео, як ображений чоловік закопує її автомобіль в снігу через просту образу. Він дуже засмутився, коли вона нібито зайняла його паркувальне місце, на якому він особисто розчистив снігові замети. Росіянин показав максимально мужність з лопатою в руці, знову витративши сили на те, щоб попрацювати руками.

Герой парковки у Києві, фото з фейсбук
Герой парковки у Києві, фото з фейсбук

- Во дурень... Ось дурник... [каже її дочка].

- Іра, ну почекай, ну вистачить. Ну так, це, звичайно, дуже чоловічий вчинок, закопувати машину дівчини з дитиною самотньою, якій навіть нікому допомогти. Це прям, так, це по-чоловічому в наші дні. Так воно і є.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

- Я б йому врізала, мамо!

Про випадки "помсти" можна згадати і в Україні, після введення законопроекту про заборону безкоштовного розповсюдження пластикових пакетів в супермаркетах. Людям дуже не сподобалося те, що за це ще доведеться платити гроші, тому дісталося, в основному, касирам. Бо покупці не придумали нічого кращого, окрім як складувати брудні овочі на стрічці, щоб пробивати їх поштучно.

Нагадаємо, чи потрібно здавати гроші на день народження вчителя? Українські батьки розповіли свої історії

Як повідомляв "Знай.ua", хитромудрі продавці замінили платні пакети з пластику на авоськи - небезпечні навіть для птахів: "наплювати"

Знай.ua писав, платні пакети в супермаркетах додали роботи касирам: доводиться "драїти" робоче місце після брудних овочів