У середу, 22 грудня 2021 року, в Дніпровському районі Києва сталася надзвичайна подія за участю хлопчика і його домашнього вихованця.

На території Русанівки собака побігла на тонкий лід і провалилася, після чого дитина, не замислюючись, почав її рятувати, але теж опинився у воді. На допомогу обом постраждалим прийшов другий очевидець, який взяв довгу палицю і кинув її дитині. Коли собаці вдалося вийти з водойми, вона повернулася назад і, міцно схопившись за колоду, почала тягнути його, щоб врятувати свого господаря.

Провалилися під лід, фото ДСНС
Провалилися під лід, фото ДСНС

"Другий очевидець, чоловік, зняв верхній одяг і зібрався кинутися за хлопчиком в ополонку. Але собака вже витягла хлопчика на берег дивом врятувалися. Слідкуйте за дітьми і тваринами і самі не виходьте на лід водойм, він ще дуже тонкий", - йдеться в публікації.

Користувачі по-різному відреагували на цю ситуацію. Хтось висловився щодо жінки-оператора, яка стояла на протилежному березі і знімала все на відео, а не побігла до дитини його рятувати.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Провалилися під лід, фото: соціальні мережі
Провалилися під лід, фото: соціальні мережі

Хтось виявляє захват собаці, який рвонула на порятунок господаря після того, як сама недавно опинилася в цій пастці.

"Я не розумію! Один дорослий стоїть дивиться, друга стоїть кіно знімає, поки дитина борсається у воді в -9? Дорослі! Ви взагалі адекватні?", - пише один з українців у коментарях.

Нагадаємо, під Полтавою у дитячому садку вихователі нібито знущалися над 4-річною дівчинкою, за допомогою скотча: "Слова дитини, фантазують..."

Як повідомляв "Знай.ua", ліфт з сім'єю і маленькою дитиною впав з 8 поверху і долетів до підвалу - "Вибиралися самі"

Знай.ua писав, "Жорстока торгівля": скулящих і пов'язаних собак врятували за момент до забою