Американка знайшла в коробці зі смаженими крильцями курячу голову. Про це повідомляє портал The Sun.

Покупниці takeaway стало погано після того, як знайшла цілу курячу голову в коробці з гарячими крилами KFC.

Як доказ вона сфотографувала покупку. На шокуючій фотографії зображена голова з очима і дзьобом, покрита хрустким тестом прямо з фритюрниці.

В Інтернет-просторі люди поспішили висловити свій жах. Однак хтось порахував, що немає різниці кукую частина курки варто їсти.

Голова кури

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Що потрібно, щоб отримати одну зірку?"; "Принаймні, ти знаєш, що це реально"; ""чесно кажучи, смажена куряча голова як і раніше залишається смаженою куркою", - повідомляють користувачі.

У KFC прокоментували дану ситуацію. Вони відзначили, що " спантеличені» тим, як вся голова опинилася всередині.

"Це правда, що навіть самі продумані плани в рідкісних випадках можуть піти не так, як треба. А це неймовірно рідко", - повідомляють представники магазину.

Нагадавши, українцям продали небезпечні солодощі з дротом: проходив через всю цукерку.

Також Знай писав, замість фаршу українці продали грудочки манки-на це навіть дивитися огидно: діти залишаться без котлет. Жінці продали в м'ясному магазині курячий фарш, який в підсумку виявився з домішкою манної каші.

Раніше повідомляв Знай, голодним українцям запропонували "акційні" сосисочки за 2000 гривень: "цікаво, були покупці?". Судячи з цінником, раніше сосиски з індички коштували 1963 гривні 10 копійок, а зі знижкою-119 гривень 90 копійок