Для всіх українців, які з жахом дивляться на нові цінники в продуктових магазинах і супермаркетах, з'явилися новини, які допоможуть зануритися в сюрреалізм. Справа в тому, що в одній з торгових точок українцям презентували акцію - сосиски з індички продавали майже по 2000 грн за 1 кг. Однак є поправка - магазин дав "знижку" в 93%.

Ці сосиски навіть здивували директора Союзу споживачів України, який вже встиг відреагувати на таку акцію.

Про це стало відомо завдяки новій публікації виконавчого директора Союзу споживачів України Максима Несмеянова в мережі Facebook.

Публікація Максима Несміянова, скріншот: Facebook
Публікація Максима Несміянова, скріншот: Facebook

"Обожнюю подібні акції)))))) Цікаво, чи були покупці по 2000 грн за 1кг?= ))", - підписав публікацію Максим Несміянов.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Супермаркет, фото: Знай.uа
Супермаркет, фото: Знай.uа

Максим Несміянов оприлюднив фото з цікавою знижкою. Судячи з цінника, раніше сосиски з індички коштували 1963 гривні 10 копійок, а зі знижкою – 119 гривень 90 копійок. Ось такий він-бізнес по-українськи.

Варто також нагадати нашим читачам, що напередодні новорічних свят в Україні ціни на полуницю б'ють всі рекорди, до того ж недобросовісні продавці намагаються продати неякісний товар.

Так, стало відомо, що в Дніпрі в популярному супермаркеті мережі Сільпо городяни вирішили купити полуниці. У розпал грудня ціни немаленькі, адже зараз не сезон. За пів кілограма полуниці потрібно заплатити 150 гривень.

Раніше повідомляли, не відрізнити від кабачкової: бабусин рецепт ікри-загадки з моркви від Аллі Ковальчук.

Як повідомляв Знай.uа, продавці пропонують українцям штрудель, яким до цього пообідало мишеня.

Знай.uа писав, 150 гривень за 500 грам і половина в коробці-гнила: українці показали шалені ціни на "елітну" полуницю.