Частина українок повинні ставати на військовий облік. Про це повідомляє відповідний указ Міноборони.

Було встановлено ряд спеціальностей для українок від вісімнадцяти до шістдесяти років, які зобов'язані ставати на військовий облік. Наприклад в цей перелік входить Журналістика, Фінанси, банківська справа і страхування, Психологія, Соціологія, Політологія, Соціальна робота, Готельно-ресторанна справа, малярська справа, менеджмент і т. д.

Контролювати все це повинні директори підприємств, а також на їхні плечі лягає обов'язок перевірки відповідної документацій у нових працівниць.

Відзначимо, що даний закон не вимагає, щоб Українки служили в армії, проте їх будуть призовувати у воєнний час. На даний момент служба в ЗСУ для наших співвітчизниць добровільна і здійснюється на основі контракту.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал Знай.иа повідомляв, що Володимир Зеленський відзвітував про зустріч з "друзями України". Йдеться про президента Литви Гітанаса Науседа і Польщі Анджея Дуда. У підписі до знімка Володимир Зеленський повідомив, що між Україною двома європейськими країнами поглиблюється тристороння співпраця в різних сферах.

Як повідомляв " Знай.ІА", українці знайшли, чим займається Олена Зеленська, поки Володимир управляє країною: "Це рідкість". у воєнний час.
Перша леді при Президентові, тому українці вирішили нагадати, чим вона займається паралельно роботі свого чоловіка

Знай.ІА писав, Олена Зеленська "націлилася" на тарілки простих українців - більше ні шматочка "холестеринового" стейка.