Українка розповіла, що в класі її дитини всіх батьків змушують здавати гроші на день народження класного керівника.

Карантин у школах, кадр з відео
Карантин у школах, кадр з відео

Про це написала у фейсбук у спільноті "БАТЬКИ SOS" жінка під ніком Олівія Браун.
Так, жінка зізналася, що в класі її дитини почали збирати гроші на день народження вчителя. При цьому багатьох батьків просто поставили перед фактом, що збирається певна сума.
Багато батьків здають, але по відношенню до її дитині класна керівниця поводиться грубо, тому жінка принципово не хоче здавати гроші.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Чи зобов'язані батьки здавати гроші на др вчителя? У нашому класі всіх батьків поставили перед фактом, здати всім терміново і обов'язково. По відношенню до моєї дитини вчитель поводиться часто грубо, вітати її принципово не хочу. Решта батьків здають. Порадьте, як вчинити в цій ситуації", — написала жінка.

Українські батьки в коментарях почали ділитися своїм досвідом. Виявилося, що багато хто просто відмовляється здавати гроші на подібне.

"А, я якось сказала - коли вчитель мене в гості до себе на ДН покличе, тоді звичайно я прийду з подарунком", — розповіла жінка.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Це ваші гроші, що значить поставили перед фактом? Можна просто ігнорувати, а коли саме вам скажуть – давайте гроші, скажіть – не дам", — порадили інші.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

"Чомусь основна маса батьків вважають, що здавати обов'язково і на всі потреби також і будь-яке заперечення виливається в істерику суцільну і булінг. Корупцію розводять і дітей вчать цим схемам і таке по всіх школах і по всіх класах", - зазначили батьки.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадавши, агресивна матуся накинулася на вчительку через скаргу на її сина 6-класника: побила ногами на очах у дітей і втекла

Раніше Знай писав, маму школяра, який ледь не з'їв таргана в їдальні, дирекція довела до нервового зриву: винною зробили вчительку

Також Знай повідомляв, у школі обвалилася стеля прямо під час уроку, дитина отримала травми: кадри з місця НП