Катя Репяхова видала все, чим завинив Віктор Павлік, згадала і його загиблого сина: "З цим важко жити"

Нещодавно з'явилися чутки про швидке розлучення між подружньою парою. Масло у вогонь підлив пост Катерини Репяховой, в якому вона заговорила про серйозну сварку. Дівчина виклала фото з заплаканим обличчя в сторіз і написала: "Мене дуже образив мій чоловік і я не впевнена, що після цього ми будемо з ним разом. Я в цій війні одна!".

Згодом з'явилися спільні фотографії Катерини Репяховой і Віктора Павлика, які побічно натякають на те що пара не збирається розлучатися, проте у шанувальників залишилося безліч питань.

Віктор Павлік і Катя Репяхова, фото: Instagram
Віктор Павлік і Катя Репяхова, фото: Instagram

"Тисяча Зеленського" : у Мінсоцполітики розповіли, чи впливатимуть гроші за вакцинацію на субсидію

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Стало відомо, що на призначення житлової субсидії не впливають кошти, отримані за вакцинацію за програмою "еПоддержка". У Мінсоцполітики розповіли, що дана виплата є одноразовою, тому вона не враховується до сукупного доходу домогосподарства при розрахунку розміру субсидії, тому не позначиться на розмірі житлової субсидії в майбутніх періодах.

Таким чином, щеплені громадяни можуть отримувати відповідні кошти без втрати права на субсидію або зменшення її розміру.

Пенсыонер, скриншот youtube Перший Кабельний
Пенсыонер, скриншот youtube Перший Кабельний

Олена Зеленська провела унікальну зустріч з послами і розповіла про свою місію: "Дипломатія - сімейна робота"

21 грудня Олена Зеленська опублікувала фотографії із зустрічі з подружніми парами послів. Вона зазначила, що успіх дипломатичної місії не завжди залежить від особистих заслуг держслужбовця.

"Дипломатія - в буквальному сенсі сімейна робота. І успіх дипломатичної місії - це не тільки особистий результат посла, але робота в тандемі, де кожен грає свою важливу роль. Сьогодні провела унікальну зустріч з подружжям послів. Такий захід відбувся вперше, і, сподіваюся, стане традиційним. Бо всім є чим поділитися. Багато в чому відчуваю їх своїми колегами. У нашому арсеналі "м'яка сила" - мова культури і гуманітарних проектів", - повідомила вона.

Фото зі сторінки Олени Зеленської
Фото зі сторінки Олени Зеленської

Тіна Кароль зізналася, що її пов'язує з Wellboy і як вона вплинула на його пісню "Гуси": "Отримав з моїх рук"

Кароль зізналася, що бере участь у розкрутці фіналіста Х-фактора Антона Вельбоя (Wellboy), який запам'ятався глядачам як простий, але дуже харизматичний хлопець з села. Також співачка розповіла, що фінансувала запис дебютного треку "Гуси", який здобув неймовірний успіх і приніс Вельбою Популярність. Саме ця пісня стала однією з найбільш прослуховуваних в Україні за підсумками року.

"Спочатку, перші фінанси на запис пісні "Гуси" він отримав з моїх рук. Юрій Бардаш прийшов до мене, показав хлопця, і ми разом вирішили рухатися. Але я відразу бардашу сказала-ти заявляєш, що його продюсер, я тільки співучасть", - зізналася артистка.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Розмір, процедура отримання, повернення і самостійний розрахунок: глава Мінсоцполітики Марина Лазебна розповіла все про субсидії 2022

Міністр розповіла, чи мають право на субсидію власники кількох житлових приміщень, безробітні та іноземці. Марина Лазебна також відповіла, як розраховується розмір субсидії, чи можна самостійно дізнатися, чи призначили її, а також про те, що робити, коли вимагають повернути вже виплачені гроші.
"Так, звернутися за житловою субсидією можна в будь-який місяць року, коли сім'я зрозуміла, що потребує допомоги від держави в оплаті житлово-комунальних послуг, зокрема, протягом опалювального сезону. При цьому важливо знати, що сім'я отримає субсидію з дати початку опалювального сезону до дати його закінчення, якщо звернулася за її призначенням протягом двох місяців з початку такого сезону", — говорить Марина Лазебна.

Марина Лазебная, скріншот з відео
Марина Лазебная, скріншот з відео