Олена Зеленська зустрілася з подружніми парами дипломатів. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дружина українського президента періодично розповідає про свої досягнення, плани і проекти. На її офіційній сторінці в Instagram 1,7 мільйона людей, які стежать подробицями суспільного життя Олени Зеленської.

21 грудня дівчина опублікувала фотографії з заходу зустрічі з подружніми парами послів. Вона зазначила, що успіх дипломатичної місії не завжди залежить від особистих заслуг держслужбовця.

"Дипломатія – в буквальному сенсі сімейна робота.І успіх дипломатичної місії – це не лише особистий результат посла, а й робота в тандемі, де кожен відіграє свою важливу роль. 🤝 Сьогодні провела унікальну зустріч з подружжями послів. Такий захід відбувся вперше, та, сподіваюся, стане традиційним. Бо всім є чим поділитися. Багато в чому відчуваю їх своїми колегами. У нашому арсеналі «м’яка сила» – мова культури й гуманітарних проєктів", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Рані портал Знай.uа повідомляв, що Володимир Зеленський відзвітував про зустріч з "друзями України". Йдеться про президента Литви Гітанаса Науседа і Польщі Анджея Дуда. У підписі до знімка Володимир Зеленський повідомив, що між Україною двома європейськими країнами поглиблюється тристороння співпраця.

Як повідомляв "Знай.ua", українці знайшли, чим займається Олена Зеленська, поки Володимир управляє країною: "Це рідкість"

Знай.ua писав, Олена Зеленська "націлилася" на тарілки простих українців - більше ні шматочка "холестеринового" стейка.