Українцям розповіли, чи впливатимуть гроші за вакцинацію проти COVID-19 на призначення субсидії.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Мінсоцполітики.

Так, стало відомо, що на призначення житлової субсидії не впливають кошти, отримані за вакцинацію за програмою "єПідтримка".

Оформлення субсидії, кадр з відео
Оформлення субсидії, кадр з відео

"Наразі громадяни, які пройшли повний курс вакцинації проти COVID-19, почали отримувати кошти у сумі 1 тисячі гривень за програмою "єПідтримка". Повідомляємо, що отримання зазначених коштів не впливає на право громадян одержувати житлову субсидію, а також не зменшує розмір житлової субсидії", - зазначили у Мінсоцполітики.

У Мінсоцполітики розповіли, що ця виплата є одноразовою, тому вона не враховується до сукупного доходу домогосподарства під час розрахунку розміру субсидії, тому не позначиться на розмірі житлової субсидії у майбутніх періодах.
Таким чином, щеплені громадяни можуть отримувати відповідні кошти без втрати права на субсидію або зменшення її розміру.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще