Зовсім скоро в школах і дитячих садах почнуть святкувати Новий рік, і для цього дітям потрібні святкові костюми казкових або мультяшних персонажів. Як саме батьки вирішують це питання.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету в програмі "Твій день", що регулярно виходить на телеканалі 1+1.

У магазинах одягу, а також в звичайних магазинах де такий одяг дається на прокат величезні черги. Всі хочуть урвати кращий костюм для своєї дитини. Киянка показала, як готує своїх дітей до свята, і відповіла, чому проти одягу напрокат.

Костюми для дітей, фото: скріншот з відео
Костюми для дітей, фото: скріншот з відео

У неї дві дитини, практично одного віку - 3 і 4 клас. До концерту в школі залишився тиждень, і вони купили вже костюми. Вероніка вирішила виділитися, і не надягати костюм принцеси, і попросила маму знайти казковий наряд.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

На святі вона буде героїнею Анною з мультфільму "Холодне серце", а ось Стефан стане Людиною-павуком.

Костюми для дітей, фото: скріншот з відео
Костюми для дітей, фото: скріншот з відео

Жінка згадала своє дитинство, коли не було такого вибору, і доводилося його створювати самостійно.

"Я була такою, трохи повною, і коли мені було 3-4 роки, то мене в сніжинки не брали, і я була ведмедиком. Мама брала коричневого кольору мішуру, і там сама шила жилеточку" - каже Катерина.

У минулому році для своїх дітей брала костюми напрокат, так як так дешевше, але в цьому році думка поміняла, так як в прокаті зараз ажіотаж, і до кінця не впевнений, що костюм почистили досконально. Саме тому, для безпеки дітей вирішила купувати нові.

Задоволення це не з дешевих - мінімум 500 гривень за один, але, вона абсолютно не шкодує, так як знає, що до дітей це ніхто не носив.

Костюми для дітей, фото: скріншот з відео
Костюми для дітей, фото: скріншот з відео

Кореспондент сюжету прийшла в магазин костюмів напрокат, щоб знайти собі вбрання, і знайшла-костюм Снігової королеви. Все це обходиться в 1500 гривень за добу. Але, потрібно пошукати, щоб знайти костюм, який підходить під ваш бюджет. Починаються ціни від 400 до 1500 гривень.

Нагадаємо, що подарувати мамі на Новий Рік 2022: кращі варіанти сюрпризів від синів і дочок

Раніше повідомляли, що Святий Миколай не забув: маленькі українці поділилися подарунками з дітьми Донеччини та Луганщини

Також, в Україні Різдво 25 грудня чи 7 січня? Коли віруючі і країна відзначають прихід Сина Божого