Про це він сказав в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24".

“Безумовно, Овен. З 11 травня до 28 жовтня Юпітер, планета великого щастя, експансії, розмаху, буде в цьому знаку. Тому можна починати кар'єру, діяти, новий бізнес, проєкти, подорожі. Все, особливо нові починання на 10-12 років, можуть вдаватися у зодіакального знака Овна. Просто феєричний рік якихось здобутків”, - сказав Влад Росс.

Він зазначив, що при цьому не можна просто лежати на дивані, бо в такому разі нічого не буде.

“Також хороший рік у Риб, особливо початок року. Січень, лютий, березень, квітень. І кінець року – листопад, грудень. Теж любов, щастя, дуже добре емігрувати, далекі поїздки, подорожі. Це рік, коли можна справді своє світосприйняття підняти. А також цей щасливий збіг обставин. Ось людина щось не планувала і раптом: у неї підвертається хороша ситуація, пов'язана з фінансами, кар'єрою та матеріальним благополуччям. Ось ці два знаки зодіаку, що найбільше виграють цього року. І просто їм супер може щастити”, - додав Влад Росс.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, астролог Альбіна Пономаренко заявила, що магія ночі, яка зараз превалює – це магія підсвідомості.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що астролог Влад Росс зазначив, що Зеленському справді загрожує серйозна небезпека з лютого до квітня наступного року.