Про це вона розповіла у новому випуску «Прогноз» з Любов'ю Завальнюк.

«День зимового Сонцестояння – це така точка синхронізації нашого земного часу з космічним. Є ще літнє Сонцестояння, весняне та осіннє рівнодення – це такі точки синхронізації, які дозволяють нам бути у ритмі зі Всесвітом. Магія ночі, яка зараз превалює, – це магія підсвідомості. Тобто простір стає таким концентрованим, тягучим, глибоким і сни стають яскравішими», - розповіла Альбіна Пономаренко.

Астролог сказала, що це час, коли нам варто підготуватись до Нового Року, бо це буде космічний Новий рік. День зимового Сонцестояння - це момент, коли день збільшується на секунди і потім 24 - 25 грудня день стає на хвилинку більше, повідомила вона, і ми святкуємо народження нового Сонця та народження нового кола життя. Так ось перед кожним Новим Роком потрібно пройти період очищення - це може бути піст, покаяння у кожного може бути свій тонкий момент.

«Щоранку до Різдва потрібно прочитувати позитивну афірмацію двадцять один раз і двадцять один день. Для того, щоб у момент Різдва людина увійшла вже з новою свідомістю. Але краще не закидати цю техніку і ще двадцять один день провести її, аби нова звичка закріпилася. У наших предків слов'ян було повір'я, що від дня зимового Сонцестояння богиня Лада та бог Сварог 12 днів і ночей створюють цей світ і на 13 день відбувається поява цього світу», - резюмувала Альбіна Пономаренко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, астролог Альбіна Пономаренко розповіла про циклічність затемнень і вплив на життя людей і країн.

Також Знай.ua повідомляв, що доктор економічних наук Володимир Панченко пояснив, у чому Китай відстає від Америки.