Його слова прозвучали у програмі «Суть подій» на каналі «Знай.ua».

«Євросоюз у 2022 році очікують на великі зміни. Можлива зміна влади у Франції, не виключено, що Макрону в новому році доведеться піти. Власне, висока ймовірність відходу для всіх старих політиків. Але у світовому масштабі великої зміни еліт не очікується – вона має відбутися у 2024 році. Тоді взагалі багато чого на земній кулі зміниться. Однак 2022 - це рік Тигра, коли в Росії скидають царів. Ось там справді можливе велике перезавантаження. У цьому випадку ми одразу потоваришуємо з Росією, у нас почнуться нормальні економічні взаємини. Адже саме Путін хоче позбавити нас газу, електрики, хоче скинути нашу владу», - каже Влад Росс.

Він також дав прогноз долі українського лідера Володимира Зеленського в наступному році.

«Відомо, що зірки схиляють, але не зобов'язують. Проте Зеленському дійсно загрожує серйозна небезпека з лютого до квітня наступного року. Особливо велика загроза у березні. Президента можуть підсидіти. Сатурн, який дуже часто означає падіння, входить до будинку влади», - зазначає Влад Росс.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він попереджав про наслідки повного введення QR-коду в Росії.

Також Знай.ua повідомляв, що на думку Росса, можлива близька смерть Нурсултана Назарбаєва.