Володимир Зеленський зустрівся з президентами сусідніх країн у рамках Люблінського трикутника. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Йдеться про президента Литви Гітанаса Науседа і Польщі Анджея Дуда. У підписі до знімка Володимир Зеленський повідомив, що між Україною двома європейськими країнами поглиблюється тристороння співпраця.

"Завжди радий бачити друзів України! Дякуємо @prezydent_pl та @gitanasnauseda за підтримку та солідарність. Поглиблюємо тристоронню взаємодію", - повідомляє Володимир Зеленський.

За словами українського президента, Україна, Польща, Литва знайшли спільні позиції.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Перша особиста зустріч у форматі Люблінського трикутника показала єдність наших позицій. Разом ми сильніші!🇺 🇦 🇵 🇱 🇱 🇹 ",- зазначають вони.

Нагадаємо, Володимир Зеленський "повернувся" в "Квартал 95", Євген Кошовий не стримався: "Башка зовсім не працює". Глава держави відвідав своїх старих друзів і колег у студії "Квартал 95" під час зйомок новорічного випуску. Звичайно, Президент не брав участі в гумористичних сценках, але був у ролі відданого глядача разом з дружиною і керівником ОП.

Як повідомляв "Знай.ua", українці знайшли, чим займається Олена Зеленська, поки Володимир управляє країною: "Це рідкість"

Знай.ua писав, Олена Зеленська "націлилася" на тарілки простих українців - більше ні шматочка "холестеринового" стейка.