Український інститут майбутнього провів цікаве соціологічне дослідження і з'ясував, які проблеми в країні хвилюють українців найбільше.

Дослідження проводили з 28 листопада по 10 грудня, а участі в ньому взяло 2400 респондентів. Згідно з результатами, найбільш актуальними проблемами для українців стали війна на Донбасі (38%), низький рівень зарплат і пенсій (38%).

На другому місці також опинилися високі тарифи на комунальні послуги, введення тарифу за транспортування газу (33%), а також корупція (31%).

Українці, фото: Знай.ua
Українці, фото: Знай.ua

На третє умовне місце українці поставили проблему збільшення вартості основних видів товарів (28%). А ось питання з коронавірусною пандемією, йдеться в дослідженні, трохи втратило свою актуальність (24%), як у жовтні.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того, хвилюючими залишаються і проблеми безробіття, відсутності робочих місць, дорогі лікарські препарати і низька якість медпослуг, непрофесійність української влади і стан доріг в країні.

Дослідження Українського інституту майбутнього
Дослідження Українського інституту майбутнього

Раніше ми писали про те, що з дивана легше? Українці порівняли роботу в офісі і дистанційно-всі плюси і мінуси

Нагадаємо, оселедець під шубою, олів'є, запечена курочка і червона ікра: у скільки обійдеться Новий Рік-2021 для українців

Як повідомляв Знай.uа, від 2-3 гривень за кілометр: які дороги стануть платними для водіїв вже з січня

Також портал Знай.uа писав, що головна ялинка міста завалилася через вітер, українці відразу ж кинулися красти іграшки