У вівторок, 21 грудня, в Україну прийде морозна і люта зима. У всіх областях очікується низька температура, що доходить до -11 градусів вдень, а вночі до -12. Сніг, хоч і слабкий, але все ж випаде на всій території країни.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від -1 до -7 градусів, вночі температура триматиметься в межах від -6 до -10 градусів.

У центральних областях температура вдень від -4 до -8 градусів, вночі – від -5 до -9 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від -6 до -11 градусів, вночі – від -7 до -12.

У східних регіонах-вдень від -2 до -8, вночі – від -5 до -11. На півдні температура повітря-від -1 до -4 градусів вдень, нічна – до -6 градусів.

Популярні новини зараз
Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Погода на 21 грудня, фото Укргідрометцентр
Погода на 21 грудня, фото Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 21 грудня в Україні

Цього дня вшановується пам’ять преподобного Потапія і святої Анфіси. Анфісу в народі називали Рукодільницею, оскільки дівчата з цього дня розпочинали шити. Наші пращури підмітили, якщо дерева вкривалися інеєм на Потапія, буде багатий урожай фруктів. На хороший урожай вказував і сніг, який своєю важкістю гнув на деревах гілки. Якщо у цей день чули грім, то готувались до сильних вітрів.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною