У вівторок, 21 грудня, в Україну прийде морозна і люта зима. У всіх областях очікується низька температура, що доходить до -11 градусів вдень, а вночі до -12. Сніг, хоч і слабкий, але все ж випаде на всій території країни.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від -1 до -7 градусів, вночі температура триматиметься в межах від -6 до -10 градусів.

У центральних областях температура вдень від -4 до -8 градусів, вночі – від -5 до -9 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від -6 до -11 градусів, вночі – від -7 до -12.

У східних регіонах-вдень від -2 до -8, вночі – від -5 до -11. На півдні температура повітря-від -1 до -4 градусів вдень, нічна – до -6 градусів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Погода на 21 грудня, фото Укргідрометцентр
Погода на 21 грудня, фото Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 21 грудня в Україні

Цього дня вшановується пам’ять преподобного Потапія і святої Анфіси. Анфісу в народі називали Рукодільницею, оскільки дівчата з цього дня розпочинали шити. Наші пращури підмітили, якщо дерева вкривалися інеєм на Потапія, буде багатий урожай фруктів. На хороший урожай вказував і сніг, який своєю важкістю гнув на деревах гілки. Якщо у цей день чули грім, то готувались до сильних вітрів.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною