У Луцьку, який є обласним центром Волинської області, помітили вершника, який приїхав на коні до магазину. Відео опублікували місцеві мешканці у соцмережах, зокрема, на інстаграм-сторінці volynblog.

На оприлюднених кадрах видно, як вершник на білому коні попрямував з проїжджої частини на вулиці Потебні у Луцьку до будинку № 48. Там розташовуються, зокрема, магазини «Щедрик» і «Fashion».

Підїхавши до магазину, вершник спішився і «припаркував» свій копитний транспорт. В якості конов’язі він використав місце для велосипедів.

У коментарях до відео багато хто дивується, що саме спонукало чоловіка скористатися цим незвичним для великого міста транспортним засобом. Дехто вже встиг порівняти його з персонажем книг та фільмів про «Відьмака» – головним героєм, відьмаком і чаклуном Гарольтом з Ривії.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Знай.ua нагадує: закинуті села, в яких роками ніхто не живе: українці на конях об'їздили незвідані куточки Батьківщини. Українські мандрівники здійснили унікальну експедиція верхи на конях і показали безкраї простори Полісся, глухі та цивілізовані села, місцеву автентику і історичні місця.

Як раніше повідомляв Знай.ua: Український "Робінзон" пішов у ліси 33 роки тому і не хоче повертатися: "Мій дім відкритий для всіх"

Також Знай.ua писав: Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" дав поради щодо подорожей під час карантину: "На місяці вперед..."