Відлюдник Олег Георгійович, якому 73 роки, живе в лісах над Дніпром. Коли йому було 40 років, він вирішив піти з соціуму. Він зрозумів, що не хоче жити в місті, не дуже хоче спілкуватися з людьми. Він зібрав свої нечисленні речі і пішов у ліс. Досить швидко він знайшов будинок, в якому зараз і живе — тоді, 33 роки тому, це була руїна. Сьогодні це міцний будинок з дуже цікавою пічкою.

У нього немає планів на день, їсть те, що знайдеться в лісі або принесуть добрі люди.

"Живу я тут 33 роки. Народився в Ташкенті, і де я тільки не жив... я намагався ніколи не працювати, - це від слова «раб». Я намагався служити. У минулому житті я був театральним режисером, якого радянська влада ганяла по лісах і долах... місто для мене завжди було екзотикою, а життя в природі – норма», - зізнається чоловік.

«У 40 років вже людина доросла, і я прийняв рішення – не брати участі в загальному гріху знищення природи. Соціум - це машина, якою люди служать", - упевнений відлюдник.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Він оселився в покинутому будинку споруди 1886 року. У цьому місці, над Дніпром, археологи знайшли давню піч, описали і»кинули". Тепер ця піч служить Олегу Георгійовичу.

Чоловіка відвідують друзі, він дивиться фільми на планшеті. Майже не користується електрикою, тільки в крайній необхідності.

"Мій будинок відкритий для всіх. Сюди приходять мандрівники, шукачі, паломники», - додає чоловік.

"Приємна людина, десь я його не розумію і не згодна, а десь захоплююся, світлий розум! Вдома затишна атмосфера«, " який доглянутий чоловік. Навіть язик не повертається його дідом назвати. Приємна мова. Він швидше схожий на професора, який на дачу виїхав, ніж на відлюдника», «та багато хто з нас, такі ж відлюдники, навіть незважаючи на те що живемо в містах. Відчужені від соціуму, як би живемо в ньому, але не є його частиною», - пишуть в коментарях.

Скрін, відео YouTube відлюдник
Скрін, відео YouTube відлюдник

"Приємна людина з грамотно поставленою промовою. Дуже цікаво було вислухати його точку зору і життєпис далеко від Міст. І в чомусь я з ним згодна, особливо про бруд і бажання людей підлаштувати природу під себе, а не жити з нею в гармонії, а також про постійний тиск з боку інших», - дивуються коментатори.

Раніше повідомляли, Митрополит Антоній розповів, чому віруючі УПЦ йдуть великою хресною ходою в День Хрещення Русі.

Як повідомляв Знай.ua , віруючі УПЦ готують два законопроекти для скасування антицерковних законів.

Знай.ua писав, Вознесіння Господнє і Трійця: коли і як святкуватимуть великі християнські свята в 2021 році.