У штаті Тасманія (Австралія) шестеро дітей померли через падіння з великої висоти, з стрибаючого (надувного) замку, який був підхоплений сильним поривом вітру, поки вони знаходилися всередині.

Останньою жертвою став 11-річний хлопчик, який помер з лікарні. Всього сильно постраждалих-дев'ять, двоє ще продовжують боротися за життя. Малюки були впізнані, всім їм всього по 11-12 років. Про це повідомляє видання 7news.

Діти в школі, osvitoria
Діти в школі, osvitoria

"Ми як і раніше думаємо про сім'ї, близьких і всіх, хто постраждав від цієї трагедії", - заявила поліція.

Комісар Хайн заявив, що обов'язково буде проведено розслідування, в ході якого перевірять - чи був прив'язаний стрибучий замок. Все це сталося за кілька днів до Різдва і тепер, в пам'ять про загиблих дітей суспільство приносить свої квіти, плюшевих ведмедів і послання підтримки. Сім'ям, які втратили своїх малюків, зібрали понад мільйон доларів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Один з хлопчиків не бачився з мамою протягом року через закриті кордони через коронавірус (COVID-19). Жінка заявила, що тільки-тільки повернулася, щоб зустрітися з сином і двома дочками. А вийшло зробити після того, як острівна держава відкрила кордон для повністю вакцинованих мандрівників.

Діти, фото: Знай.ua
Діти, фото: Знай.ua

"Пітер був такий щасливий бачити мене і його молодшого брата. Він поставив ялинку і прикрасив її. Він надів зірку на себе-ніхто йому не допоміг - цього року він був досить дорослим, щоб зробити це самостійно", - зізналася мати загиблого.

Нагадаємо, фатальна аварія на Чернігівщині: батьки загиблого Ярослава Веремеєнка показали, як жив їхній син

Як повідомляв "Знай.ua", удар стихії стер з лиця землі цілі міста, люди чекають порятунку під тоннами металобрухту: десятки загиблих і сотні без даху над головою

Знай.ua писав, з вітерцем на поїзді заради лайків: чому підлітки стають "зацеперами" і як їх уберегти від непоправного