Гречка по 12 від Тищенка і "фак" від Лероса: чим запам'яталася Верховна Рада в 2021 році.

Цього року в стінах Верховної Ради України сталося чимало цікавого. Були і бійки, і скандали, і непорозуміння. Пропонуємо згадати вам Найрезонансніші події в Раді в 2021 році. Так, на початку вересня сталася бійка між Миколою Тищенком і Гео Леросом. Ще одна резонансна подія сталася у Верховній Раді 7 жовтня, тоді прийняли рішення про відставку Дмитра Разумкова з посади голови Парламенту.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Колишня зірка фільмів для дорослих Адель Асанті з "Холостяка-11" виходить заміж, поки Злата Огневич залишається зовсім одна.

Зараз Адель відпочиває на Балі, звідки і виклала фотографію з невеликим десертом на тарілці, під яким таїться напис Happy Wedding - щасливе весілля. У підписі до публікації немає ніяких слів, лише два невеликих смайлика колечка і сердечка.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Адель Асанті, фото: Instagram
Адель Асанті, фото: Instagram

Оголошують у розшук, штрафують на 4 тисячі і забирають авто: у Мін'юсті розповіли про нові покарання для водіїв.

Українців можуть залишитися без авто через несплату штрафів. Транспортні засоби боржників оголошуватимуть у розшук та вилучатимуть. В Одесі співробітники патрульної поліції вилучили авто громадянина за систематичне порушення правил дорожнього руху, а саме – перевищення швидкості. Авто затримали через два несплачені штрафи на загальну суму понад 4 000 грн.

Машина. Фото: Аргументи і факти
Машина. Фото: Аргументи і факти
Машина. Фото: Аргументи і факти

Алекс Топольський вже зайнятий? "Холостяк" з'явився перед 12 сезоном з кільцем на пальці- "доводив, що можна".

Головним героєм 12 сезону шоу "Холостяк" став Олександр Топольський — 32-річний українець, який побудував успішний бізнес у Сполучених Штатах Америки, але так і не знайшов споріднену душу.

Алекс Топольський, фото з instagram
Алекс Топольський, фото з instagram

Скільки котикам потрібно пити водички-сухий корм може таїти небезпеку: лоток пухнастика відповість на все.

Ми відповімо на досить цікавий і дуже важливе питання-скільки ж котам потрібно води. Її потрібно десь в три рази більше, ніж сухого корму. І міняти два рази в день, якщо ваш кіт на сухому кормі. Головне дуже добре мити миску від осаду, так як він може стати причиною захворювання нирок.

Котик, скріншот: Youtube
Котик, скріншот: Youtube

У" Дії "з'явилася нова послуга для українських батьків: компенсація за "пакет малюка" в пару кліків.

Тепер за допомогою комплексної послуги" єМалятко "матусі та батьки зможуть отримати грошову компенсацію за" пакет малюка", яку можна буде витратити на різні дитячі товари, а також з легкістю оформити необхідні документи після народження.

Мама з дитиною, фото Знай
Мама з дитиною, фото Знай