Гриша Решетник натякнув на нову "Холостячку" після "провалу" з Мішиною і Огнєвіч: "Давайте Нікітюк, хоч посміємося"

Артист заявив, що зараз саме час задуматися про зйомки нового сезону, тому він запитав своїх фанатів, кого б їм хотілося бачити в ролі "Холостячки".

Шанувальники з великим ентузіазмом стали висувати свої кандидатури. У коментарях часто зустрічається ім'я телеведучої Лесі Нікітюк, а також глядачам хотілося б побачити в ролі "Холостячки" знаменитих українських співачок Наталію Могилевську і Тіну Кароль. Деякі і зовсім заявили, що втратили інтерес до шоу.

Григорій Решетник, instagram.com/grisha_reshetnik
Григорій Решетник, instagram.com/grisha_reshetnik

24 години в черзі: Польща посилила обмеження на в'їзд, українці показали ситуацію на кордоні

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Відтепер усім громадянам, країни яких не входять до Європейського Союзу, необхідно пред’являти не лише сертифікат про вакцинацію, а й негативний ПЦР-тест. Прийняття такого рішення спровокувало кілометрові черги на виїзд з України в пункті пропуску «Шегині – Медика». Дехто дізнавався про необхідність наявності тесту безпосередньо на місці.

Найближчі пункти тестування знаходяться в місті Мостиська, який розташований в 20 км.мобільна лабораторія є і в пункті пропуску, але через величезний наплив бажаючих перетнути кордон, громадяни не можуть до неї дістатися.

Польща посилила вимоги перетину кордону, фото СпецКор
Польща посилила вимоги перетину кордону, фото СпецКор

Микола Тищенко розповів, як ідентифікує справжніх українців: "Якщо ти сало не їси..."

Як заявив Тищенко журналістці, на його новорічному столі однозначно буде присутній сало. За його словами, тільки справжній українець може гідно оцінити смак цього національного продукту, а той, хто його не любить, не може вважатися уродженцем нашої країни.

Себе ж він прозвав "генетично налаштованим українцем", так як йому дуже припадає до смаку тваринний жир. А з ненависниками і тими, хто не визнає сало, він просто не спілкується.

"Я перевіряю всіх на ці дуже важливі харчові ласощі. Якщо ти сало не їси - ти не українець", - сказав нардеп на відео.

Микола Тищенко
Микола Тищенко

Андрій Данилко насмішив усіх своєю "шваброю" - зареготала навіть Оля Полякова: "Це що?"

Багато висловлювання зіркових детективів на шоу "Маска" стають буквально мемами в мережі і викликають багато обговорення. Одним з таких поділилися в ТікТок на сторінці "maskaukrainetv". Під час одного з ефірів шоу популярна співачка Оля Полякова задалася питанням, що таке "швабра", проте Андрій Данилко насмішив усіх своєю кумедною відповіддю.

- Швабра, це що? - запитала Полякова
- Швабра-це швабра, - відповів Данило.
- Такий розумний, - іронічно додала співачка

Андрій Данилко, скріншот
Андрій Данилко, скріншот

Працювати до пенсії не вийде? Чому українці не можуть нікуди влаштуватися після 45 років

Експерт з ринку праці Марина Абдуліна розповіла, чому роботодавці можуть відмовляти людям за 45 років у наданні посади.

"В Україні існує велика проблема з ейджизмом, причому він двосторонній. Це не тільки коли відмовляють людям через вік старший, а коли й відмовляють через вік молодший. І відмовляють молодим дівчатам репродуктивного віку, бо ось через рік ти там підеш у декрет і так далі. Ринок праці дуже недосконалий в Україні. І за нашим дослідженням 65% кандидатів старше 40 років, відмічають, що відчували або знають точно про відмову через вік при працевлаштуванні", - розповіла вона.

Марина Абдуліна радить при співбесідах акцентувати увагу на своїх сильних сторонах, а не на віці.

Робота / фото: Pixabay
Робота / фото: Pixabay