Вже наближаються передноворічна метушня та одне з найулюбленіших свят всіх дітлахів - День святого Миколая. У цей день всі слухняні дітки отримують подарунки.
Однак, перед святами, багато діток часто ставлять питання, чи дійсно Святий Миколай існує? Тому батькам доводиться пояснювати. Одні кажуть, що батьки - помічними Святого Миколая, а інші, що тільки ті, отримують подарунки, хто справді в нього вірить, про це розповіли у програмі "Твій день".
Відома співачка Ірина Федишин розповіла, що її сини Юрій та Олег досі вірять у Святого Миколая. І обов'язково, напередодні вони пишуть йому листа.

Фото зі сторінки Ірини Федишин
Фото зі сторінки Ірини Федишин

"Ми його до речі пишемо разом, потім дітки кладуть листа на віконечко і чекають, поки ангели спустяться з неба аби забрати лист і віднести його до Миколая. Я кажу, що діток багато у Святого Миколая, тому про дорогі подарунки не красиво просити, тому що діток багато, а Святий Миколай один", - розповіла Федишин.

Ведуча 1+1 Людмила Барбір зізналася, що її син теж пише листа до Святого Миколая. До того ж він робить це двічі.

Фото зі сторінки Людмили Барбір
Фото зі сторінки Людмили Барбір

"Тарас робить це двічі. Цілий місяць перед Святим Миколаєм він варіанти обирає, тому що думка може змінитися. І вже за тиждень до свята, він вже точно знає, який подарунок він хоче", - каже Барбір.

Зірка зізналася, що в існуванні Святого Миколая її син не сумнівається, адже минулого року сталося справжнє диво. Він сильно хотів котика, і до його бабусі на Свят вечір приблудилося кошеня, яке хлопчик забрав до себе.
Співачка Tayanna зізналася, що її маленький син не пише листів до Святого Миколая, і до того ж він не вірить у новорічних чарівників.

"Він інколи пише листи, що йому потрібно, але знаючи, що цей Всесвіт - його батьки, які можуть подарувати подарунок", - розповіла співачка.

Нагадаємо, митрополит Епіфаній порадив батькам, що дарувати на Святого Миколая: "Не лякати різками". Митрополит Епіфаній розповів, як провести День святого Миколая разом зі своїми дітьми

Також Знай писав, що подарувати мамі на Новий Рік 2022: найкращі варіанти сюрпризів від синів і доньок

Раніше Знай писав, подарунки на замовлення, легкий стіл і гості на порозі: як не витратити всі гроші на новорічні свята