Стало відомо про те, що мешканка Австралії Сієнна Кіра проїхала весь світ заради чоловіка, якого бачила всього один раз в житті. Через надмірну вагу коханого, про цю пару заговорив весь світ.

Про це стало відомо завдяки порталі 7news.com.

Дівчина переїхала до Великобританії назавжди з Австралії, і причиною цьому стала любов. П'ять тижнів вона подорожувала з актором великих розмірів Джорджем Кейвудом.

Їх пара різко стала популярна, і, звичайно ж не обійшлося без хейта. Сієнна просить тролів залишити її і їхні стосунки в спокої, так як це особиста справа, яка не повинна нікого торкатися крім пари.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Почалося все в далекому 2018 році. Сієнна дивилася ситком BBC "Люди просто нічого не роблять" і була приголомшена побачивши британського актора Джорджа Кейвуда.

Вона нічого на той момент не знала про нього, однак, персонаж вкрай її привернув. Справа в тому, що жінку вкрай приваблюють чоловіки великих розмірів, за що її багато хто засуджує. Жінка відразу сказала, що це її тип.

Відразу ж вона зайшла в Google для того, щоб більше дізнатися про актора, і відразу знайшла його аккаунт в соціальній мережі Instagram. Перше смс було відправлено ще до того, як вона закінчила перший сезон серіалу.

"Крейг - мій улюблений персонаж", - надрукувала вона, і через деякий час він їй все ж відповів, після чого почали зав'язуватися стосунки.

Так спілкування тривало близько півроку, і Сієнна взяла все в свої руки, відправившись до Великобританії, щоб особисто з ним зустрітися.

"У мене було відчуття, що ми будемо ладити дуже добре і надамо якийсь особливий вплив на життя один одного", - зізнається вона. Так і сталося. Вони проговорили всю ніч. Вже в травні 2019 вона повністю перебралася до Лондона. Зараз вони в шлюбі, і виховують сина Олівера.

Нагадаємо, що спробували інтим втрьох і залишилися жити великою родиною: історія про кохання в кубі, яку підтримали навіть батьки

Раніше повідомлялося, що дєвушка спеціально народила малюка раніше терміну, щоб він востаннє побачив тата: хвороба не залишила шансу

Також, Марічка Падалко економить на собі і віддає останнє дітям