Між містами Києвом та Бояркою трохи більше 20 км. Журналісти програми «Джедаі» на каналі 2+2 вирішили проінспектувати дороги міста-супутника нашої столиці, і залишилися під враженням від жахливого стану дорожнього покриття.

Майже непридатні для поїздок дороги починаються із самісінького центра Боярки. Розбита вщент одна з головних вулиць міста, провокує чималі затори зранку і ввечері, адже щодня нею до столиці їдуть тисячі людей.

Інспекція доріг Боярки, фото джедаї
Інспекція доріг Боярки, фото джедаї

Боярачани нарікають на місцевих комунальників. За словами мешканців, майже все літо дорогу ремонтували, але через кілька місяців стан її став ще гіршим.

Майже всі вулиці Боярки знаходяться ще в більш критичному стані, дорожнє покриття виглядає ніби після бомбардування, або ж просто відсутнє. Найбільше водіїв та пішоходів лякає перехрестя недалеко від центру міста, де нормального асфальту не було ніколи. «Закляте» місце неможливо ні проїхати, ні пройти.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Інспекція доріг Боярки, фото джедаї
Інспекція доріг Боярки, фото джедаї

«Це перехрестя завжди було в такому жахливому стані. Мені 30 років, і весь час я пам’ятаю його таким. Тут можна проїхати тільки влітку, лише один-два місяці за цілий рік. Увесь інший час тут усе в «озерах» і багнюці», — скаржиться мешканець Боярки.

Інспекція доріг Боярки, фото джедаї
Інспекція доріг Боярки, фото джедаї

Глибокі ями, затоплені вулиці, багнюка і залишки асфальту — це реальність, у якій багато років живуть мешканці Боярки. В Укравтодорі про проблему знають, але через брак коштів вирішити її не можуть.

Нагадаємо, камери не допомогли? В Україні різко зросла кількість ДТП, експерти назвали причини

Також Знай писав, 200 гривень фальшивим "паркувальникам": водіїв попередили про аферистів на дорогах, як розпізнати обман

Раніше Знай повідомляв, у журналіста нахабно вкрали велосипед під час спілкування з начальником поліції