Закінчується третій зимовий і грудневий тиждень, який поступово відповідає на безліч питань з приводу того, яким будуть ці три місяці - піддадуться вони теплу.
Як виявилося, холоди все ж беруть своє, про що свідчить прогноз на середину наступного тижня, з середи. В Україні остаточно будуть закріплені мінуса, тому зимові курточки, шапки і рукавички - обов'язкові супутники українців, які вирішили вийти на вулицю.

Погода в Україні, фото з pxhere
Погода в Україні, фото з pxhere

Проте, п'ятниця все ж збереглася на нейтральному рівні, напружуючи тільки холодними і неприємними вітрами. Наталка Діденко вже встигла висловитися щодо прогнозу на 17 грудня.

"П'ятниця в Україні буде з опадами - періодично мокрий сніг, в південній частині і на південному сході з дощем. Тобто, ця хмарність, яка вкрала у нас сонце, буде висіти над головою і далі. Вітер помірний, у західних областях завтра може задувати до штормового-обережно під балконами, білбордами та великими деревами! Приходить час, коли маски не будуть дратувати більшість громадян, а захищати ніс від холодного повітря", - пише вона в публікації.

У п'ятницю, 17 грудня 2021 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — -1℃ ...+4℃ вдень і -1℃ ...+3℃ вночі у всіх областях. Холодніше всіх доводиться жителям всіх регіонів, крім південних. Вітер на рівні 5-10 метрів в секунду (північно-західного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько +1℃ ...+3℃ вдень, вночі +1℃ ...+3℃.

Прогноз погоди на 17 грудня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 17 грудня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, магнітні бурі накриють Землю на святого Миколая і Новий Рік: календар небезпечних дат у грудні

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", як захиститися від обмороження при холодах: поради лікаря для українців на зиму 2022

Знай.ua писав, удар стихії стер з лиця землі цілі міста, люди чекають порятунку під тоннами металобрухту: десятки загиблих і сотні без даху над головою