Талановитий художник Пасі Відгрен вже протягом шести років перетворює замерзле озеро в Фінляндії в справжнє полотно для малювання, покриваючи його красивими картинами, вид на які з висоти пташиного польоту просто приголомшує.

Він кожну зиму малює на льоду гіганські малюнки тварин, в основному використовуючи лопату для снігу, щоб спонукати людей частіше виходити на прогулянки по прекрасних місцях. При цьому, витрачає він на твори десь чотири години. І цього разу він зобразив лисицю, на крижаній гладі водойми Піткяярві, розміром близько 90 метрів.

Лисиця на снігу, фото: Twitter
Лисиця на снігу, фото: Twitter

Лисиця на снігу, фото: Twitter
Лисиця на снігу, фото: Twitter

Однак мінус в подібних картинах лише один - швидкоплинність їх існування, бо живуть творіння зовсім недовго через сильні снігопади. Проте Пасі Відгрен зовсім не засмучується, бо такі картини навіть за невеликий проміжок часу роблять людей щасливими і виконують, таким чином, його місію.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Лисиця на снігу, фото: Twitter
Лисиця на снігу, фото: Twitter

Об'ємні малюнки на льоду житель Фінляндії почав ще в 2016 році, з того моменту створивши і ведмедя, і сову, і зайця. 40-річний Пасі вибирає одне і те ж озеро, так як воно розташовується недалеко від його села.

Відгрен в першу чергу, коли приходить до водойми - перевіряє товщину льоду, щоб переконатися, що по ньому можна сміливо ходити. Однак на випадок екстреної ситуації у чоловіка на шиї завжди є спеціальні льодові шипи.

Нагадаємо, мрії збуваються: українець на пенсії побудував власний музей, де можна дізнатися про життя цілого народу

Як повідомляв "Знай.ua", студентка обхитрила "систему", ставши знаменитою без грошей: просто одяглася, як зірка

Знай.ua писав, "Одержима": любителька екстремальних модифікацій тіла не залишила на собі "живого" місця