Прем'єр-міністр Денис Шмигаль на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, за традицією, ділиться змінами для українців.
В першу чергу, він вирішив нагадати, що адаптивний карантин в нашій країні був продовжений до 31 Березня 2022 року, щоб ефективно протидіяти пандемії коронавірусу (COVID-19). Після цього, Шмигаль нагадав, що з 13 Грудня стартувало тестування програми Президента Володимира Зеленського під назвою "єПідтримка", за допомогою якої кожен вакцинований українець отримає допомогу від держави в розмірі 1000 гривень. За перші два дні роботи було оформлено понад 500 тисяч заявок.

Денис Шмигаль - фото Кабінет Міністрів України
Денис Шмигаль - фото Кабінет Міністрів України

"Громадам буде спрямована субвенція на реконструкцію соціального житла, ЦНАПів, навчальних закладів та інших об'єктів. Уряд затвердив порядок та умови її надання місцевим бюджетам на реалізацію проектів у рамках програми з відновлення України. Кошти будуть спрямовані на реалізацію ініціатив щодо поліпшення об'єктів соціальної інфраструктури, насамперед на задоволення потреб українців, які найбільше постраждали від російської агресії", - пише прем'єр-міністр.

Денис Шмигаль - фото Кабінет Міністрів України
Денис Шмигаль - фото Кабінет Міністрів України

Далі Денис Шмигаль розповів, що місцеві бюджети отримають кошти, щоб погасити заборгованість перед "Нафтогазом" і покрити різницю в тарифах на тепло. І наостанок, він заявив, що ніяких віялових відключень з початку опалювального сезону не відбувалося. Частина відключень, які все ж відбулися, це причина невідкладних ремонтних робіт.

Нагадаємо, Українка відмовилася оплачувати пакет в магазині, але пропозиція продавщиці розлютила ще більше: "Я вам на корову схожа?"

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Денис Шмигаль запропонував вилучати в українців землю для будівництва доріг: подробиці законопроекту

Знай.ua писав, "єПідтримка" для отримання 1000 гривень Зеленського запрацює вже скоро: коли і як подавати заявку