У російському міжнародному аеропорту Шереметьєво сталася ДТП за участю автомобіля і літака. Про це стало відомо з повідомлень телеграм-каналів.

Зокрема, телеграм-канал mash зазначає, що в результаті аварії за участю автомобіля, який обробляв злітну смугу спеціальною рідиною, постраждала одна людина. Потерпілий-водій наземного транспорту.

Машину для обробки спеціальною рідиною "перевернуло" на бік в Шереметьєво після зіткнення з літаком, який прямував в Мексику.

За словами персоналу літака Airbus A350-900, що прямує в Канкун, зіткнення вони не помітили.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Однак на той факт, що машина для обробки злітної смуги незамерзаючою рідиною почала диміти, звернули увагу пасажири авіалайнера.

Скрін, відео телеграм-канал mash
Скрін, відео телеграм-канал mash

Скрін, відео телеграм-канал mash
Скрін, відео телеграм-канал mash

Потерпілому водієві викликали швидку допомогу. Пасажири всередині салону повітряного судна чекають заміни борту. Літак вирішили відбуксирувати зі злітно-посадкової смуги, щоб не затримувати інші рейси.

Нагадаємо, що під Москвою військовий літак загорівся під час польоту і впав у ліс: полум'я і дим охопили все навколо

Раніше Знай писав, старий радянський літак з парашутистами розбився, не пролетівши і кілометра: на борту був іменинник з сертифікатом

Також Знай повідомляв, чоловік потрапив в авіакатастрофу і вижив: "тепер маю два дні народження". Чоловік згадує, що тоді літак стиснуло, як гармошку