Сестра потерпілого в страшній аварії в Харкові розповіла про 16-річного мажора за кермом автомобіля Infiniti.

Про це повідомляє Newsroom.

Журналісти поспілкувалися з сестрою одного з постраждалих у смертельній аварії на проспекті Гагаріна в Харкові. З'ясувалося, що в момент зіткнення з легковиком Chevrolet Aveo в автомобілі Infinity знаходився 16-річний водій, його дівчина і ще двоє хлопців.

Як вдалося з'ясувати, 16-річна Ліза перебувала на передньому сидінні, 20-річний Михайло Б. і 19-річний Валерій сиділи ззаду. Коли сталося зіткнення від удару Михайло вилетів з вікна авто і вдарився головою об рекламний стовп. Хлопець зараз перебуває в реанімації з черепно-мозковою травмою, переломами суглобів і верхніх кінцівок. Про це розповіла сестра потерпілого Марія К.

Аварія в Харкові, фото: Instagram
Аварія в Харкові, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Їй вдалося поговорити з братом до того, як його госпіталізували в лікарню. Він розповів, що напередодні той перебував з другом і своєю дівчиною. До них під'їхала її подруга Ліза разом з Миколою на Infiniti. Він почав хвалитися машиною і сказав, що права і авто йому подарували батьки. Компанія погодилася покататися в крутій машині.

Сестра потерпілого розповіла, що її брат знімав на телефон всі розмови і те, що відбувається в Infiniti, але після аварії його смартфон вкрали.

"Вчора після ДТП Микола кричав, що його мама пов'язана з прокуратурою, і вона все порішає, а тато м'ясний олігарх. На місці аварії їх не було. Приїжджав якийсь Колін друг і дружки батьків, які тикали гроші поліції прямо в лікарні", – розповіла Марія.

Повідомляється, що інші пасажири Infinity також знаходяться в реанімації у важкому стані. При цьому сім'я винуватця ДТП на контакт з родичами постраждалих не виходила. Водій Infiniti відбувся швом на голові.

Харківський Микола Миколайович, фото: Telegram
Харківський Микола Миколайович, фото: Telegram

"Хоча це дівчина Коли, він зовсім не поцікавився її станом, весь час кричав поліції: "Та пішли ви всі на х*й, мене відмажуть, і я буду жити за кордоном", – розповіла Марія.

Варто нагадати, що у вівторок, 26 жовтня на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Одеської 16-річний водій Infiniti летів на червоний і зіткнувся з автомобілем Chevrolet Aveo. В результаті аварії 58-річний водій Chevrolet загинув на місці події. 16-річного водія Infiniti затримали правоохоронці.

Харківський Микола Миколайович, фото: Telegram
Харківський Микола Миколайович, фото: Telegram

Нагадавши, "в рот еб * л, грошей дав і поїхав" : все що відомо про страшну ДТП в Харкові і водія-мажора-посилає копів , хвалиться батьками і не боїться терміну

Як повідомляв Знай, Зайцева платить сім'ям загиблих 30 грн: цинічна правда спливла через 4 роки після аварії.

Також Знай писав, українець влаштував форсаж на тракторі з дітьми і потрапив у ДТП: є загиблі.