Панедмія коронавірусу внесла свої корективи в життя багатьох людей: з'явилися обмеження на відвідування громадських місць, обмеження на подорожі в інші країни, а що найголовніше - маски.

І саме останній пункт часто доводить людей до крайнощів. Така ситуація сталася і в поїзді між станціями Йорк і Малтон о 20:13 в суботу, 11 грудня.

Про подію повідомляє DailyStar.

Божевільне відео показує, як пасажири б'ються в поїзді після того, як розгорівся скандал через носіння захисних масок.

Романтика під час карантину, фото: gettyimages
Романтика під час карантину, фото: gettyimages

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Чотири відеоролики були зняті свідком Софі Таскер, і кадри показують, як напруга наростає, а потім переростає в справжню бійку.

На відео, переглянутому понад 400 000 разів, видно, як чоловік кричить: "Одягніть маску" на групу людей, які заперечують: "Ти ганьбишся".

Жінка, яка спостерігає за бійнею, кричить:"Тут діти. Маленькі діти плачуть". Але ніхто на це не реагує і група людей продовжує розбирання між рядами сидінь.

Бійка розгорілася після того, як поїзд покинув вокзал Йорка близько 20:00 в суботу (11 грудня).

Пані Таскер сказала: "По суті, лисий хлопець зліва почав запитувати, де були маски людей в момент, коли поїзд відправлявся з Йорка. Йому сказали, що він лякає дітей криком, на що він відкидав образи".

Людину, яка опинилася в центрі суперечки, вивели з потяга з поліцією в Мальтоні.

Нагадаємо, що карантин в Україні продовжили до 31 березня 2022 року, Шмигаль назвав причини і обмеження.

Раніше ми повідомляли, що Польща посилила умови в'їзду для українців: вимога стосується навіть вакцинованих.