Злата Огнєвіч готова до нових відносин? "Холостячка" розцвіла після драми з Задворним і Тарапатою

Цього разу співачка заявила, що зараз особливо сильно відчуває наступаючі зміни у своєму житті і це саме те, чого вона так довго бажала.

У новому пості Злата використовувала чимало крилатих фраз і красномовних слів, щоб передати численним фанатам всю глибину своїх почуттів. Деякі вирази знаменитості наштовхують на думки про те, що вона вже готова до нових романтичних відносин.

"Мені так не вистачало саме цього шторму, щоб перейти на наступний етап життя 🙌 Дякую 💋" - написала артистка.

Скрін, Instagram Огнєвіч
Скрін, Instagram Огнєвіч

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Українців пустять в 80 країн світу, незважаючи на карантин - що для цього необхідно

За словами заступника міністра охорони здоров'я Марії Карчевич, такий крок дозволить українцям вільно подорожувати в більшості країн світу. Очікується, що країни-учасниці мережі будуть визнавати цифрові документи один одного.

"Незабаром з українським COVID-сертифікатом можна буде відвідати понад 80 країн світу. Україна готується приєднатися до глобальної мережі COVID-сертифікатів, що здатна охопити усі країни світу. Учасники мережі будуть визнавати цифрові документи одне одного і не вимагатимуть додаткових COVID-документів для перетину кордону. Для вакцинованих українців це означає одне — вільні та зручні подорожі в більше країн світу, без ПЛР-тестів та самоізоляції, коли таке дозволяє епідемічна ситуація", - пообіцяла чиновниця.

Аеропорт, кадр з відео
Аеропорт, кадр з відео

Оля Полякова отримала "пігулок" від розлюченого Потапа: "А що я такого зробила?"

Відома українська співачка Оля Полякова, яка займає суддівське крісло в проекті "Маска" на каналі "Україна", встряла в скандал зі співаком, репером і продюсером Олексієм Потапенко (Потапом). Відео сварки опублікував у соцмережі "Тікток" блогер Позитив.

"Полякова отримує пігулкою від Потапа", - підписав автор короткий відеоролик.

"Я завтра тобі встромлю так... ще таке будеш виконувати...", - погрожує Потап співачці, поки за всім спостерігає його дружина Анастасія Каменських.

"А що я такого зробила?!", - дивується Полякова.

Оля Полякова, фото з Instagram
Оля Полякова, фото з Instagram

Камери не допомогли? В Україні різко зросла кількість ДТП, експерти назвали причини

За останні 10 місяців 2021 року кількість ДТП на українських дорогах збільшилася на 14% порівняно з минулим роком. Зокрема, в Києві та Київській області, де камер автофіксації встановлено найбільше, кількість аварій зросла на 19% (51 556 проти 43 303 випадків за аналогічний період минулого року).

Сьогодні на дорогах країни працюють 236 камер фото - і відеофіксації. До кінця року заплановано збільшити їх кількість до 270 одиниць. За даними Національної поліції, у 2022 році планують ввести в експлуатацію додатково ще 210 комплексів.

Машини, скріншот: Youtube
Машини, скріншот: Youtube

Черешня по 1500 і сало по 450: українці порівняли ціни на улюбленому ринку Миколи Тишенка і в місті президента

Новий сюжет вийшов у програмі "Твій день", що регулярно виходить на телеканалі 1+1. Спеціальні кореспонденти відвідали Бессарабський ринок у Києві та в Кривому Розі, щоб з'ясувати, де ціни нижчі, а де вищі. Журналістка Ганна дізналася, чи правду говорив Микола Тищенко про дешеве м'ясо і гречку за низькими цінами.

  • Курка - 100 гривень за кілограм;
  • Філе - 150 гривень;
  • Ошийок - 150 гривень;
  • Сало по 450 і 350 гривень за кілограм, залежить ціна від кількості м'яса в продукті;
  • Яйця - 50 гривень за 10 штук;
  • Молода картопля-70 гривень;
  • Цибуля - 120 гривень;

Ринок, фото знай.иа
Ринок, фото знай.иа