Українського народного депутата і власника ресторану "Велюр" Миколу Тищенка напередодні впіймали в Раді на переписці щодо корпоративу в його ресторані. Однак сьогодні скандальний нардеп заперечив, що щось пропонував однопартійцям. Про це повідомляє LBTV.

За його словами, він має намір святкувати Новий рік у родинному колі, а на стіл накриватиме дружина.

«Вона домогосподарка, готує дуже смачно… «Слуга народу» не збиралася це робити, і ми не будемо збиратися фракцією. Але в родині, як всі, ми самі прийшли з народу і такі, як всі… Я і ви… Якщо хтось десь буде збиратися, ми це не забороняємо… Переписки я не бачив. Я не кликав нікого в Harvest. Я не знаю навіть, про що ви кажете», - стверджує Тищенко.

Він також додав, що не забороняє нікому збиратися на святкування, але тільки з ковідними сертифікатами. А свою переписку про святкування корпоративу він назвав «своїм особистим життям».

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня
Показати ще

Раніше повідомляли, частину українців залишать без Нового року: до головної ялинки пустять тільки з сертифікатами.

Як повідомляв Знай.uа, Миколу Тищенка запідозрили у підробці covid-сертифіката: Олексій Дурнєв вказав на те, що не всі помітили.

Знай.uа писав, в українських супермаркетах посеред зими з'явилася черешня - 1.5 тисячі за кілограм і вже гниє: "Виглядає на 9.99".