Наші читачі знають, що ще в день Андрія Первозванного, 13-го грудня, у додатку з держпослугами "Дія" стартував пілотний проєкт "єПідтримка", який повинен допомогти українцям отримати 1000 гривень за повний курс вакцинації. Однак, не встигло пройти і три дні, як шахраї почали наживатися на надіях і довірливості людей.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українців у соціальних мережах, де також публікуються і скріншоти таких sms-повідомлень.

Повідомлення шахраїв, скріншот: Telegram
Повідомлення шахраїв, скріншот: Telegram

За словами українців, які отримали такі повідомлення, "така картина" зараз по всій Україні. Потрібно пам'ятати, що це шахраї!!! Дані своєї банківської карти нікуди вводити не потрібно, інакше спишуть всі гроші.

Цього разу головне - попередити людей старшого віку, які мають обмежений доступ до багатьох послуг в мережі Інтернет.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Чоловік з телефоном, скріншот: YouTube
Чоловік з телефоном, скріншот: YouTube

Потрібно пам'ятати, що співробітники банків, як державних, так і приватних - ніколи не вимагають паролі.

Також нагадаємо той факт, що вже за кілька днів, 19 грудня 2021 року, розпочнеться виплата одноразової матеріальної допомоги вакцинованим українцям у розмірі 1000 гривень. Ця програма є частиною допомоги бізнесу, ініційованої главою держави.

Раніше повідомляли, ворожка переконала українку дати їй паролі від карти і відкрити кредит на 50 тисяч: гроші різко почали пропадати.

Як повідомляв Знай.uа, чоловік перетворився на скаженого собаку, бажаючи покарати хлопця своєї колишньої: душив і кусав.

Знай.uа писав, суворий львівський комунальник "винищує" калюжі лопатою: "Як ситом воду носити".