Для всіх українців, які вже звикли до "європейської" зими, є кілька неприємних фактів. Справа в тому, що незабаром в Україні температура повітря опуститься до сильного мінуса. За словами синоптиків, в країну йде серйозне похолодання. Температура повітря вночі може опуститися до 10-18 градусів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських телеканалів.

Перший сніг, фото: Znaj.ua
Перший сніг, фото: Znaj.ua

У середу, 15 грудня, в більшості регіонів України стовпчик термометра покаже мінус два градуси, місцями — плюс два. У західних областях температура повітря опуститься до 10 градусів.

Морозні візерунки, фото: Укргідрометцентр
Морозні візерунки, фото: Укргідрометцентр

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У Карпатах, а також областях навколо гір прогнозується сніг. У Південній і центральних частинах країни попереджають про дощ і мокрий сніг. У Донецькій області очікується сильний вітер.

"Ці градуси — не якась дивина для нашого клімату, проте ми розслабилися серед сирої "ніякої" погоди з нулями і навіть "плюсами" і тому перший пристойний мороз завжди відчутніше вистачає за ніс і щоки і створює проблеми для комунальників", -розповіла у себе в Facebook Наталка Діденко.

Раніше повідомляли, на станцію "Академік Вернадського" прийшло літо-сніг засипав пінгвінів майже на три метри.

Як повідомляв Знай.uа, контрабандисти "застрягли" в Карпатах з ящиками сигарет: ризикують життям за 150 євро.

Знай.uа писав, українців попередили про значне погіршення погоди: доведеться сидіти вдома.