Українцям доведеться забути про теплу осінь, адже найближчими днями температура різко впаде. Очікуються також заморозки.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розповіла синоптик Наталія Діденко.
Так, стало відомо, що найближчими днями на всій території України буде тепла погода, проте зовсім скоро температура впаде. Вже з 23 жовтня Україну очікує істотне похолодання.

Погода в Україні, фото з pxhere
Погода в Україні, фото з pxhere

Погода на 21 жовтня

21 жовтня в західних областях місцями буде до 20-22 градусів тепла, в Карпатах очікується 7-12 градусів тепла.

У Києві 21 жовтня очікується сильний вітер зі швидкістю до 15-18 м/с. опадів не передбачається. Температура повітря вдень досягне 17 градусів тепла.

Погода в Україні, фото: Знай.ua
Погода в Україні, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Погода на 23 і 24 жовтня

Саме в цей період почнеться похолодання і заморозки, тому синоптики радять почати утеплятися. 23 і 24 жовтня очікується вночі від 3 градусів тепла до 2 морозу, а вдень 4-10 градусів тепла. У південній частині прогнозують вночі 2-7 градусів тепла, вдень 8-14 градусів, а в Карпатах вночі 1-6 морозу, вдень близько 0 градусів.

Нагадавши, що погода 21 жовтня вижене геть сувору зиму і подарує потужний заряд вітаміну D. Синоптики прогнозують дуже сприятливі метеорологічні умови

Як повідомляв Знай.ua , осінь готує українцям неприємний сюрприз вже скоро-Привіт, дощі та сніг

Також Знай.ua писав, Чи можна розсікати на самокаті в заморозки: експерти відповіли на поширене питання