Людина, яка займається плануванням весіль, розповіла, які тенденції будуть популярні в 2022 році, а які можуть зникнути, в статті для видання «Інсайдер».

За його словами, все більше пар просять гостей надати докази вакцинації і влаштовують фуршет на їх весілля. А ось пряма трансляція торжества не буде такою популярною, як в 2021 році.

Розпорядник зазначає, що зростає кількість пар, які проводять весільні вихідні із запланованими урочистостями на три або чотири дні.

Теми варіювалися від літнього табору для дорослих до фестивалю, але справжня мета, здається, полягає в тому, щоб максимально зібрати групу улюблених людей в одному місці.

Скрін, відео YouTube весілля
Скрін, відео YouTube весілля

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Фуршет

Не правда, що фуршети зникли через COVID-19. На багатьох весіллях в розпал пандемії все ще влаштовувалися фуршети. Були зміни-часто пластикові ширми перед їжею замість загального сервірувального посуду, але буфети все ще існували.

Це має сенс, оскільки фуршет часто виявляється більш доступним варіантом, ніж обслуговування за столом.

Сертифікат вакцинації

Все більше пар просять докази вакцинації та/або негативного результату тесту на COVID-19. Оскільки світ наближається до наступного року пандемії COVID-19, все більше пар встановлюють те, що називають «кордоном вакцини».

Парам рекомендують найняти сторонню службу, наприклад, приватного охоронця, щоб перевірити сертифікати щеплень або результати аналізів біля входу на весілля.

Скрін, відео YouTube весілля
Скрін, відео YouTube весілля

Весільна "Втеча"

Протягом 2020 і 2021 років багато пар і весільні продавці за замовчуванням використовували термін «Втеча», щоб описати будь-яке весілля, яке було навіть трохи «нетрадиційним».

Технічно це неправильне використання терміну, оскільки "втекти" означає "таємно втекти, щоб одружитися, особливо без згоди батьків", і майже завжди в цьому конкретному весіллі немає нічого секретного.

Весілля в будні і не влітку

Буденні і не літні весілля отримують свій шанс. Якщо пандемія чогось нас навчила, так це тому, що важливі моменти можуть відбуватися поза графіком. Це чудові новини для весіль, так як це означає, що більше пар відкриті для Ідеї весілля в будній день і весілля, яка не влітку.

Весілля, скріншот: YouTube
Весілля, скріншот: YouTube

Пряма трансляція

Кількість весіль з прямою трансляцією скоротилася в міру просування до 2021 року.

Якщо є пряма трансляція, вона найчастіше показує виключно церемонію, а це дійсно те, що найбільше хвилює людей.

Прямі трансляції можуть відновитися в 2022 році, але це залежить від того, скільки гостей вирішать особисто бути присутнім на весіллі і чи є ці гості VIP-персонами.

Для пар, у яких є кохана людина, яка вразлива до COVID - 19 або не вакцинована, пряма трансляція може бути просто квитком, що дозволяє їм бути присутнім на весіллі без особистої присутності.

Маленькі весілля

Все менше пар прислухаються до чужої думки і гуляють великі, дорогі весілля.

До пандемії була широко поширена огидна думка, що пари, які запрошували менше гостей, були чимось гірше, ніж пари, які запросили багато людей.

Хоча це клеймо не зникло повністю, пандемія дала безліч прикладів невеликих весіль, в яких було стільки ж, якщо не більше, чарівництва, ніж в грандіозному торжестві. Все більше пар дозволяють собі витрачати гроші на те, що вони дійсно хочуть, і це часто означає менше гостей.

Раніше повідомляли, як зробити вакцинацію з підробленим сертифікатом і не сісти у в'язницю: Віктор Ляшко розповів нюанси.

Як повідомляв Знай.uа, українцям назвали обов'язкову умову для отримання 1000 грн за вакцинацію: з цим проблеми у багатьох. Як повідомив віце-прем'єр-міністр України — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, обіцяну тисячу гривень за програмою " є-Підтримка "можна отримати тільки після того, як вакцинований українець згенерує свій сертифікат у додатку"Дія".

Знай.uа писав, у МОЗ заговорили про вакцинацію дітей від 5 років, Віктор Ляшко повідомив деталі: "Ми дозволили". Віктор Ляшко повідомив, що станом на 7 грудня в Україні вже вакцинували понад 40 тисяч дітей старше 12 років. До того ж він додав що незабаром можуть дозволити прищеплювати і більш молодших.