Не так давно президент України Володимир Зеленський дав відверте інтерв'ю, і журналісти встигли поговорити і з батьками гаранта. Батько розповів деякі факти про свого сина.

У програмі VIP з Наталією Мосейчук на каналі 1+1 показали ексклюзивне інтерв'ю з президентом Володимиром Зеленським.

В інтерв'ю президент Володимир Зеленський відверто відповів на складні питання про Донбас, розповів про судову реформу, а також про боротьбу з олігархами.

@zelen_95

Отец про сына #зеленский #лучшийпрезидент #зе #владимирзеленский

♬ оригинальный звук - Zelen_95

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Під час обговорення справ країни торкнулися і особистих. Журналістка Наталія Мосейчук зізналася, що мала честь записати відео з його батьком, і задала йому кілька незручних питань.

"Я сказала, що ваш син постарів. Я побачила, як знаєте, батькові це слухати, але він погодився: "Так, він змінився. Він став президентом. Та ну, Боже мій. Чим простіше, тим краще. Гра слів не вирішує жодної проблеми. Важливий сенс. Він змінився так, як ви сказали, напевно" - відповів Олександр Зеленський.

Наталія Мосейчук зазначила, що найімовірніше ці слова зачепили чоловіка як батька, але, сам гарант запевнив, що все нормально, і тут немає нічого образливого, адже журналістка сказала правду.

Варто відзначити, що батько Володимира Зеленського, як і інші його рідні були проти політичних амбіцій. Батько чоловіка дуже важко сприймає критику на адресу сина, і навіть створив власну сторінку в соціальній мережі Instagram, де відповідає недоброзичливцям в коментарях.

Користувачі під роликом почали писати, що вони про це думають:

"Не постарів, а змужнів, став міцнішим і сильнішим";

"Він дуже класний, йому важко зараз, підтримки немає.Мені його дуже шкода";

"Кращий з кращих🧚 🏾";

"Не знаю щодо постарів, але те що охренел так це факт";

"Мій улюблений президент".

Нагадаємо, що Володимир Зеленський видав, як святкує Новий рік ще з часів кварталу

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський натягнув бронежилет заради найвідданіших українців

Також, Зеленський розгулював по вулиці в сімейних трусах і з чашкою