Стало відомо про те, що папа Римський Франциск вирішив підтримати Україну та її народ публічно під час молитви. Він сподівається на те, що диво станеться, і конфлікт буде залагоджено.

Про це стало відомо завдяки Vatican News.

У мережі почали поширювати ролик, на якому Папа Римський Франциск під час недільної молитви на площі Святого Петра закликав подолати напруженість в Україні шляхом міжнародного діалогу.

"Підношу молитви за дорогу Україну, за всі її церкви і релігійні громади, її коханий народ, щоб нинішні напруженості вирішити за допомогою серйозного міжнародного діалогу, не вдаючись до зброї" - сказав він.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Далі він побажав, щоб Різдво принесло нашій країні мир, і все стало як раніше.

Папа римський Франциск / скріншот з відео
Папа римський Франциск / скріншот з відео

Глава Римсько-католицької церкви вкрай стурбований статистикою виробництва зброї в 2021 році, адже його було набагато більше, ніж у минулому.

"Зброя - це не шлях. Нехай же це Різдво Господнє принесе Україні мир!"- підкреслив Папа Римський.

Папа Римський, фото з вільних джерел
Папа Римський, фото з вільних джерел

Варто відзначити, що раніше президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден провів переговори з главою Російської Федерації Володимиром Путіним, де заявив, що країна-агресор заплатить величезну ціну, якщо продовжать вторгнення в Україну. Після Джо Байден переговорив з Володимиром Зеленським, де знову висловив підтримку нашій країні.

Нагадаємо, що Папа Римський зібрався в Україну на запрошення Володимира Зеленського: які міста відвідає

Раніше повідомлялося, що Папа Римський заявив, що позашлюбний с * кс-не найбільший гріх

Також, Папа Римський знову " лайкнув "напівголу красуню - ще одна модель заявила про"освячення".